Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nyertél már valaha bármilyen...

Nyertél már valaha bármilyen nyereményjátékban?

Figyelt kérdés
Leginkább a cégek akcióra gokdolok, amikor utazást és hasonlókat is lehet nyerni.

jún. 7. 20:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Jó, de azért nem magát a főnyereményt kéne kiutalni a tévesen kiértesítetteknek, hanem valami vigaszdíjfélét a bocsánatkérés mellé. Nyilván nem direkt csinálták. Csak az nem hibázik, aki nem dolgozik.
szept. 22. 18:53
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem is ez lett volna a lényeg. Ha egyszer megtörténik, akkor megtörtént és kész. Csak fura volt most olvasni, hogy többekkel is megtörtént már ilyen dolog. Őszintén szólva nem emlékszem már, hogy megkapta-e tényleg a robogót, vagy csak tényleg kártérítést kapott, de úgy emlékszem megkapta. Mondhatod, hogy rossz a természetem, de én sem tudnám csak úgy lenyelni a békát. Biztos, hogy szóvá tenném, ha velem ilyen történne.
szept. 22. 19:24
 13/15 anonim ***** válasza:

"fura volt most olvasni, hogy többekkel is megtörtént már ilyen dolog"

Ezt hány évesen sikerült abszolválni? :)

Kapaszkodj meg: nem csak ez, hanem minden is megtörtént már másokkal is. 8 milliárdan vagyunk - ráadásul előttünk is élt már a Földön néhány milliárd ember.

szept. 22. 21:10
 14/15 anonim ***** válasza:

13: 44 évesen sikerült, de itt sem ez a lényeg! Ha szerinted ez így jól van, és Te tényleg minden szó nélkül lenyelnéd ezt a békát, miután van egy hivatalos leveled róla, hogy nyertél, akkor no comment, de ez a Te dolgod! Én viszont továbbra is furcsállom és nem is állnám meg én sem szó nélkül!

De ha már meg kell kapaszkodni, hiába élt már előttünk néhány milliárd ember, csak az utóbbi pár évszázadban jelent meg a szerencsejáték. Ráadásul a 8 milliárd ma élő ember közül is - véleményem szerint - csak nagyon kis részük találkozik hasonló VISSZAÉLÉSsel a nyereményjáték szervezője részéről. Legalábbis nagyon remélem!

okt. 3. 14:09
 15/15 anonim ***** válasza:
Visszaélésről csak akkor van szó, ha bebizonyosodik, hogy direkt volt, nem pedig csak egyszerűen hibázott valaki. Az utóbbira azért jóval nagyobb az esély, hiszen ki hol dolgozik, ott vét.
okt. 3. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!