Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Pesten még mindig szednek...

Pesten még mindig szednek védelmi pénzt az üzletektől?

Figyelt kérdés
Szeretnénk egy kisebb üzlethelyiséget venni Pesten, de felmerült a kérdés hogy esetleg betalálhatnak e az alvilág emberei védelmi pénzt szedni. Érdemes ezt átgondolni vagy már nem annyira jellemző a dolog?
okt. 29. 10:20
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
Nézz kevesebb akciófilmet!
okt. 29. 10:31
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
Persze a NAV
okt. 29. 10:34
 3/8 anonim ***** válasza:
18%
A Taxis maffia pl. teljes gőzzel pörög a fővárosba, a birtok, rendezvény és személyvédelmet is kb ilyen fideszhez köthető alvilági maffia-biztonságiőr cégek fedik le.
okt. 29. 10:50
 4/8 anonim ***** válasza:
12%
Én simán el tudom képzelni, amúgy hogy megjelennek valami amúgy teljesen hivatalos cégként bejegyzett biztonságiőr cég, ami kötődik valami fideszes alvilági alakhoz, aztán ha nem kötsz velük szerződést hogy ők védik az üzleted, akkor a következő éjszaka "véletlen" "ismeretlen tettesek" molotov koktélt hajigálnak be az üzletbe, akiket soha nem fog előkeríteni a rendőrség.
okt. 29. 10:52
 5/8 anonim ***** válasza:
18%
Nem csak pesten.
okt. 29. 11:14
 6/8 A kérdező kommentje:
1 = Ezt nem akciófilmből szedem, egy ismerősömnek 6 éve felgyujtották a kisboltját Angyalföldön mert nem adott védelmi pénzt...Nem véletlenül kérdeztem amit kérdeztem...
okt. 29. 12:41
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

Minden ingatlanvásárláshoz helyismeret kell.

Sehol a világon nem érdemes úgy vásárolni, hogy ráböksz a térképre egy olyan helyen, ahol nem éltél éveket.

okt. 29. 14:18
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Amíg nem takarítják el sorosékat addig ez lesz.
okt. 29. 14:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!