Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A kapitalisták miért gondolják...

A kapitalisták miért gondolják értéktelennek önkentes munkát? Így könnyebb a saját haszontalanságukat véka alá rejteni?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-ker..

Első válaszoló: "Egy piacgazdaságban semmi sincs alulfizetve, mindenért annyit fizetnek, amennyit ér."

Ötödik válaszoló: "Piacgazdaság van. Definíció szerint senki sem lehet alulfizetve. Mindenki pontosan annyit kap amennyit adott helyen, adott időben az adott munka elvégzése ér. Ez a tankönyvi jelentése piacnak."

okt. 20. 09:24
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Bárhogy is nézem az állításaid nem konzisztensek.

dec. 1. 16:02
 12/12 anonim ***** válasza:
#11 talán mert nem állítottam semmit, hanem egy olyan hülye kérdésre válaszoltam, amely eleve egy másik kérdés két szándékosan félremagyarázott válaszán alapult. Ugyanúgy nem értem, mint a másik válaszoló, hogy hogyan jön a közalkalmazottak fizetése az önkéntes - egyedül SZERINTED semmit sem érő - munkához. Ez egy kérdezős oldal, nem valami közgáz for dummies csevegőfórum, a másfél hónappal ezelőtti kérdésedre megkaptad a választ, ergo ha új kérdésed van, akkor ne ide citálgass embereket, hanem írj ki új kérdést.
dec. 1. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!