Hogy szerezzek sürgősen pénzt?
Figyelt kérdés
Sajnos bizonyos okokból elestem hirtelen egy 600ezer forintos bevételtől, ami miatt 500ezer forintnyi tartozásom van a bank és egy barátom felé. A honapban most 13.án már 0 forinton vagyok és a tartozásaim fedezésére valsz a következő hónapi fizetésem is rá fog menni. Sose jutottam még ilyen helyzetbe, hogy tudnék napokon belül egy fél millió forinthiz hozzájutni? Előre is köszönöm a válaszokatokt. 13. 13:57
11/12 anonim válasza:
Nő vagy? Akkor izi dolog, ha csavo akkor neccesebb :D
12/12 anonim válasza:
Ha már pár napja nem ettél elmehetsz az ingyenkonyhára hogy ne halj éhen. Hogy hol van: érdeklődj a hajléktalanoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!