Sürgősen pénzre lenne szükségem, mert kiszeretnék venni egy lakást, van is spórolt pénzem, de a 2. havi kaucióra nincs. Honnan szerezzek szerintetek pénzt?
megtudna,szerencsés,mert a szülei támogatják anyagilag.De éppen ezért nem kérek tőle,mert nem is tőle kapnám,hanem a szüleitől.
Meg jóban vagyunk és már van munkalehetőségem is,vele fogok élni hosszú ideig,már büszkeségből sem szeretnék 20000 forintért könyörögni neki.
Rossz,hogy másoknak ez 1 éjszakai buli ára,nekem meg a boldogságom lenne,hogy előrehaladjak,hogy dolgozzak,tanuljak.:(
Nem örökbe kérnéd, a munkádból szépen visszafizeted, amint tudod. A szükség nagy úr, néha a büszkeségből is le kell adnunk, hogy előbbre jussunk.
Szerintem kérd meg.
Szokj hozzá, hogy tündérek nincsenek.
20 ruppó pedig nem a világ, első hónapban vissza tudnád neki adni.
Amúgy ha jól értem így is rá vagy utalva (mert ha lelép az albiból akkor egyedül nem fogod tudni fizetni), úgyhogy ez már nem oszt nem szoroz.
hozzászoktam,eddig is mindenért egyedül küzdöttem meg és vannak elveim,amiket nem adok fel.
Lehet,hogy te könnyen kérsz kölcsönt,én nem ilyen családból származom.
Nem kölcsönkérni ciki - az a gazdaság része. Max. fizetsz érte kamatot és akkor nem kértél szívességet sem.
Nem visszaadni, na az a ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!