Hogyan szerezzek sürgősen pénzt? Hirtelen kell és nagy összeg :/
Ááá... 1 milliót azért nem vágnak csak úgy hozzád bárhol.
Ha van valami fedezeted, akkor tudsz felvenni rá. 20 vagy, gondolom nincs a neveden lakás, ház vagy bármi.
Egyébként személyi kölcsönnel lehet próbálkozni, ott a béred a fedezet. Cserébe magasabb a kamat és az összeg maximumát a jövedelmedhez kötik, pl. OTP-nél talán a tízszerese a havi fizetésednek.
Ha nem indiszkrét, mire kell olyan hirtelen ennyi pénz?
Akkor legalabb lenne 50 ezrem hogy tudjak 1 honapig alberletbe menni... es dolgozni....
Kedves utolso..ez egy hosszu tortenet :(
Általában sajnos hosszú történet...
A munka már megvan? Nincs ismerős aki ki tudna segíteni szállással legalább az első fizuig?
Nem akarlak elkeseríteni, de így roppant nehéz lesz. :(
És mi a végzettséged, milyen területen keresel munkát?
Erettsegi... :/
Recepcios,Konyhai kisegito,Bolti elado..barmi ami fix fizetest ad es nem jutalekos :)
Hát ja... Én is elég sokáig próbálkoztam mindenfélével, aztán végül beálltam egy nagyon nagy céghez a szalag mellé. Messze van a tökéletestől - de valami csinálni kell. Mondjuk itt konkrétan elég sokat kell csinálni a nem annyira nagy összegért, de legalább van.
Most dolgozol? És miért éppen Budapest?
Kérdező, azt ugye tudod, hogy BP-en egy kisegítő munka fizetéséből még úgy is nehéz megélni, ha van hol laknod, nemhogy úgy, hogy még se munkád se semmid.
70e-ből meg albérletet is fizetni kb. a lehetetlennel egyenlő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!