Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Sokat fizettem ezekért a...

Sokat fizettem ezekért a termékekért, 13000 forint volt?

Figyelt kérdés
Glamour kuponokkal vettem 2db 750 ml dove és nivea tusfürdőt, egy nagyobb 1350 ml silan öblítőt, egy 50 mosásos persilt, egy 800ml "nincs többé korpa csak gyönyörű haj" sampont. Párom szerint sokat fizettem, és most már betette a bogarat a fülembe,hogy elszaladt velem a ló. Egyébként ezeket mind elhasználjuk, nem felesleges dolgok?
okt. 11. 21:47
 1/2 anonim ***** válasza:
70%

"Egyébként ezeket mind elhasználjuk, nem felesleges dolgok?"

Hát mi szoktunk fürdeni, hajatmosni, mosni, talán Ti is, nem...?

okt. 11. 21:59
 2/2 anonim ***** válasza:
80%

Nem vészes, nagy Persil alapból 6-7 ezer Ft, Silan 2-3 ezer, nagy H&S sampon is már 4 körül van. Viszont jobban megéri a nagyobb kiszerelést venni, mert a literár meg így a legalacsonyabb, hosszú távon jobban jársz, mégha nyilván egyszerre megvéve soknak is tűnik.

Alapvető dolgokat vettél ráadásul amik úgyis elfogynak néhány hónapon belül, amibe max belekötnék az a Dove tusfürdő, abszolút nem éri meg a kb 1500 Ft-ot mikor jobban szárit mint a 400 forintos Balea, de ez meg már egyéni preferencia :D

okt. 11. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!