Mely szőnyegeket képes (alaposan/rendesen) felporszívózni egy robot porszívó? Fényképek lent! Muszáj-e a legdrágábbikat venni, vagy vannak jók már százezer forint környékén is?
Nem tudom ezen ingatlanok szőnyegei milyen szövésűek, de egyik sem tűnik bolyhosnak, vagy egy robotizált porszívó számára kimagasló nehézséget jelentőnek. Egy kisebbet, de hasonlót örököltem én is, nem tudom megbirkózna-e vele egy ilyen masina.
e1c32f1e47d75a362f70244c0731eb02
És akkor mi van ha azoknak való akik utálnak takarítani? Gondolom soha életedben nem használtad, de mivel neked nem lehet inkàbb leszólod, meg azt is aki ilyet használ...
Egy felső kategóriás robotporszívó már bármilyen szőnyeggel megbírkózik.
Te meg még értelmezni, logikusan kikövetkeztetni sem tudod mit ír a másik, pontosabban mi célból írta azt amit és akinek.
Ráadásul a bejegyzésed közepén logikátlanul összevissza beszélsz. Vagy valamiket sorozatosan félreértettél.
De azért én kapok, miközben (ha normálisan, úgy értelmezted volna a dolgokat, ahogy kell) semmi rosszat nem mondtam.
Hagyjátok már ezt a tipikus gyakoris semmit sem jól értő, plusz még ráadásul mindenkinek totálisan indokolatlanul nekirohanó viselkedést. Senkinek nem jó ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!