Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Rendelés során "utánvét nem...

Rendelés során "utánvét nem lehetséges" mindig gyanús?

Figyelt kérdés

Ha rendelek valahonnan valamit és írva van: "utánvét nem lehetséges", ez mindig gyanús?

Nem tudom, hogy eladónak (magánszemély, vállalkozó) mekkora plusz költséget jelenthet az utánvét-lehetőség megteremtése.

Párezer forintos termékről van szó, de azért mégsem szeretnék elveszteni összeget...

Postai levél küldeményként érkezne.

A webshop nem annyira ismert.

Nagyon érdekelne a téma - ez egy könyv lenne.

okt. 7. 16:00
1 2
 11/12 Katona Dius ***** válasza:
Ha kis összegről van szó, jelen esetben egy könyvről, nem problémáznék, ha nemis küldik, veszett több is Mohácsnál. Ahol nagyobb tételben rendelnék, vagy nagyobb összegű dolgot és nem rendeltem még onnan, nem ismerem az oldalt, akkor nem szeretek előre utalni.
okt. 23. 00:28
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha nincs utánvét, nem rendelek én sem.
nov. 2. 02:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!