Nem számolta egybe a szállítási díjat?
Mint kiderült, külön külön adta őket fel, 3 csomagban. Ami annyit tesz, hogy most 3x kell kifizetnem a szállítási díjat az 1 helyett..
Egyébként Jófogásról van szó, külön külön tudtam csak leadni a rendelést 1-1 termékre. Az eladónak tudnia kellett volna ezt szerintem, na mindegy mostmár. Lehet dobnom kellett volna neki egy privát üzit előtte, gondoltam magától értetődő ez. Elhiszem hogy ott az eladók "partnerségben" állnak a foxpost-al, gls-e stb, de nemhiszem hogy csak így tudnák elkönyvelni.. Ha 10 terméket vettem volna tőle akkor 15-20 ezer lenne a szállítás?
Gondoltam, hogy Jófogás. Az volt a gond, hogy ahelyett, hogy jelezted volna az eladónak, hogy te több cuccot is szeretnél, fogtad magad és a rendszerben lekattintottad a szállítást, amit ilyenkor az eladónak kötelező rögzítenie a Jófogás rendszerében, mert beterhelik neki a díjat.
Én pont ezért nem szoktam felajánlani ezt ha Jófogáson adok el.
Legközelebb, mielőtt túlbuzgó vagy, jelezd az eladónak, hogy több dolgot szeretnél és akkor fel tudja adni egyben, a díjról meg megegyeztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!