Mit tegyek ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Kijöttem Hollandiába dolgozni egy közvetítő ügynökség által, de hétfőtől nem kapok munkát, szerencsémre pont jövő héten csütörtökön indul repülőgépem, mert úgy foglaltam a jegyet, hogy akkor mennék szabadságra, persze értelemszerűen nem fogják fizetni, mert gondolom addigra sem adnak munkát. Magyarországon a munkaügyiben kitoltak velem, nem fizették ki direkt nekem a munkanélkülit, így eleve mínusszal jöttem ide ki, nem fogadták el az ideiglenes munkavállaló szerződésem. Most ha haza megyek, akkor valahogy szeretném kifizettetni a munkanélkülit, csak nem tudom hogy csináljam ezt meg,illetve azt sem tudom,hogy visszajöjjek majd Hollandiába, mert oda-vissza vettem meg a jegyet, és nem foglaltam le feladott poggyászt sem. Mi tévő legyek?szept. 27. 19:27
11/12 A kérdező kommentje:
De honnan tudjam, hogy kik a normálisak?
szept. 29. 11:03
12/12 anonim válasza:
#11 1. A google a barátod. 2. A 4-es hozzászólásban rögtön 3 nagy közvetítő is meg lett említve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!