Ennyi pénzből nem lenne érdemes inkább saját lakást venni, mint albérletet fizetni?
Figyelt kérdés
A páromnak különböző osztalékfizető részvényei vannak, amiből évente kb 900ezres profitja van tehát átlagosan 75e/hó. Emellett albérletben él, ami havi 120e.
Pontosan nem tudom mennyit érhetnek azok a részvények ha eladná, de ha havi 75ezret hoz, akkor gyanítom, hogy közel áll egy lakás árához.
Mi értelme részvényekben tartani a pénzt, ha többet költ lakhatásra?
szept. 24. 16:23
11/12 anonim válasza:
Viszont úgy tűnik az osztalékhozam és a teljes hozam közötti különbséget nem tudod.
200%-os osztalékhozam 3 év alatt (legyen akkor évi 66%) azt jelentené, hogy megveszel egy részvényt 100-ért és a következő 3 évben fizet évente 66-ot. Megmondod melyik papírnak volt 66%-os osztalékhozama?
12/12 anonim válasza:
Sosem állítottam hogy a 200% osztalékhozam. Tanulj meg olvasni, hozamot írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!