Rendszeresen rendelek Olaszországból CBD termékeket, virágzatot, eddig semmi gond nem volt, viszont múlt héten rendeltem, ma hívtak a UPS-től, hogy a NAV lefoglalta a csomagomat?
Azt mondta a UPS ügyfélszolgálat , hogy vagy levelet kapok a NAV-tól vagy pedig visszaadja a NAV a UPS-nek és kézbesítik.A kérdésem az, hogy miért lehet ez?
Tudnátok nekem segíteni, hogy ez miért történhetett és mire számítsak? Teljesen értelmetlenül állok az egész dolog előtt. Redditen is írtam erről egy posztot egy felhasználó ugyanígy járt, ő Csehországból rendelt és két nappal később foglalták le a csomagját mint az enyémet.Előre is köszönöm mindenkinek az építő jellegű és segítő szándékú hozzászólását!
Ez valami vámmal kapcsolatos dolog lehet. Kikapták a szállítmányból ramdom ellenőrzésre -> tiltott áru (drog) stb.
Ha semmi gond nincs vele, akkor továbbengedik (visszaadja a NAV) és megkapod.
Fsms:
Nem szoktam az adott webshopból olajat rendelni, csak virágzatot/cbd kendert ami a jogszabályban megengedett 0.2% thc tartalmat nem haladja meg, most is azt rendeltem, ebből általában teát csinálok ami segít este az alvásban. Szóval olajat azt nem szabad rendelni más országból? (CBD olajat amúgy a Rossmanban szoktam venni) Arra gondoltam ellenőrizni akarják laborban, hogy a cbd kender virágzat nem haladja meg a 0.2% thc tartalmat, ez lehetséges? Legrosszabb esetben mi történhet ha nem találják megfelelőnek a terméket? Megsemmisítik? Ha igen, én kapok valamilyen büntetést? Teljesen szabály követően jártam el, 10% cbd és 0.2% thc az általam rendelt kender tartalma az eladó webshop szerint. Köszönöm a válaszod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!