Mi a baj az "azonnal indulok, kp-ra kifizetem" üzleti stílussal? Miért nem szokták sokan szeretni az ilyen stílust? Pedig ha belegondolunk, akkor az ilyen ember tökös, mert azonnal cselekszik, ha lát egy jó vételt.
Nekem ne fizessen kp-val senki.
Utálja át az összeget.
Mi vagyok én, penzvizsgáló? Nem fogok köteg pénzeket számolgatni, utána meg bankba vinni...
Kp-val nem foglalkozom, nem fogom morzsolgatni a bankókat amiket már előttem 50ezer bugris csöves összetapizott.
Azok, akik csak kp-ban képesek fizetni, azok vagy bűnözők, vagy pénzügyi neandervölgyiek - nem olyanok, akikkel az ember kívánja a találkozást.
Egyrészt az ilyen tipikus C szokás, akikkel normális ember soha semmilyen üzletet nem bonyolít, még el sem ad nekik.
A másik, hogy ez a "tesa 50 kp most indulok" általában együtt járna egy értelezhetetlenül nagy alkuval. Soha nem láttam még azt, hogy valaki ezt írta volna a kért árra. Az meg sértő, hogy a jobbágy azt hiszi, hogy azért mert ő most rögtön jön és hozza a kukorgatott kis koszos segélyét rögtön elengedem a felét valaminek, mert annyira kell a pénz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!