Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi a baj az "azonnal indulok,...

Mi a baj az "azonnal indulok, kp-ra kifizetem" üzleti stílussal? Miért nem szokták sokan szeretni az ilyen stílust? Pedig ha belegondolunk, akkor az ilyen ember tökös, mert azonnal cselekszik, ha lát egy jó vételt.

Figyelt kérdés

#fizetés #készpénz #üzlet #KP #azonnali vásárlás
szept. 18. 00:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
lol
szept. 18. 02:09
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
"na itt van hoztam kp-t feléböl mennyit lehet alkudni"
szept. 18. 04:14
 3/11 anonim ***** válasza:
29%
Semmi gond nincs vele, neha mukodik, neha nem
szept. 18. 04:59
 4/11 anonim ***** válasza:
66%
Tán az a baj velük, hogy ezek az emberek szélhámosok, csalók, bűnözők.
szept. 18. 06:13
 5/11 anonim ***** válasza:
87%
Nincs vele gond, de lakás vásárlásnál kicsit extrém, mert macera 60 millát átszámolni, ellenőrizni, hogy valódi, illetve jobban szeretem az elektronikus dolgokat, mert könnyebben nyomon követhető. Kis tétel esetén szerintem senki nem fog problemazni.
szept. 18. 06:42
 6/11 anonim ***** válasza:
83%

Nekem ne fizessen kp-val senki.

Utálja át az összeget.

Mi vagyok én, penzvizsgáló? Nem fogok köteg pénzeket számolgatni, utána meg bankba vinni...

szept. 18. 06:54
 7/11 anonim ***** válasza:
79%
*utalja
szept. 18. 06:55
 8/11 anonim ***** válasza:
88%

Kp-val nem foglalkozom, nem fogom morzsolgatni a bankókat amiket már előttem 50ezer bugris csöves összetapizott.

Azok, akik csak kp-ban képesek fizetni, azok vagy bűnözők, vagy pénzügyi neandervölgyiek - nem olyanok, akikkel az ember kívánja a találkozást.

szept. 18. 06:58
 9/11 anonim ***** válasza:
86%

Egyrészt az ilyen tipikus C szokás, akikkel normális ember soha semmilyen üzletet nem bonyolít, még el sem ad nekik.

A másik, hogy ez a "tesa 50 kp most indulok" általában együtt járna egy értelezhetetlenül nagy alkuval. Soha nem láttam még azt, hogy valaki ezt írta volna a kért árra. Az meg sértő, hogy a jobbágy azt hiszi, hogy azért mert ő most rögtön jön és hozza a kukorgatott kis koszos segélyét rögtön elengedem a felét valaminek, mert annyira kell a pénz...

szept. 18. 07:14
 10/11 Hintalow ***** válasza:
89%
Az pedig már csak hab a tortán, hogy az ìgy kommunikálok 100-ból 98 esetben soha többet nem kerülnek elő 😅
szept. 18. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!