Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az MPL szállít szombaton...

Az MPL szállít szombaton csomagautomatába csomagot?

Figyelt kérdés

Ma délelőtt kaptam az értesítést 10:35-kor, hogy a csomagom szállítás alatt van. Nos nálunk általában a futár 11-13 óra között kiszállítja a csomagot, most lesz fél 3 és eddig nem kaptam értesítést hogy a csomagautomatába lenne. Ha szállítás alatt van és ma nem kapom meg akkor holnap is ki szállíthatja vagy csak hétfőn kapom meg?

Ui.: Egyszer a Foxpost is szállított ki nekem csomagot szombaton. Azért reménykedem hogy az mpl is hátha van ilyen kedves.

szept. 13. 14:23
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
MPL Az a Magyar posta. És mint olyan szombaton nincs kézbesítés. Egyébként kaptam már csomagot. Igaz házhoz szállítással este 19 óra 47 perkor is, MPL-el.
szept. 13. 14:35
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Alapesetben nem. Ünnepnapok környékén szokott kivételes esetben lenni, például a karácsony előtti hetekben.
szept. 13. 15:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!