Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Most mi tévő legyek?

Most mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
A magyar számlám 290 ezer Ft-al van mínuszba, a Revolut számlámon van 724 euro. Az a bökkenő, hogy a közvetítő iroda nem fog adni több munkát, holnap lehetséges megadják a kegyelem döfést, az az elküldenek. Pont azért jöttem ki külföldre, hogy rendbe tegyem magam, illetve tudjak végre félre tenni, de szerencsétlenül alakultak a dolgaim, a kiutazásom , illetve 1-2 hét kiadásait a folyószámla hitelből oldottam meg, majd nyitottam egy Revolut számlát inkább, mert ugye a magyar számlámról egyből levonta a munkabért, a másik hogy fizettem is az otthoni albérletem, tehát azért lettem ennyire eladósodva, a harmadik béremtől kértem a Revolutra a fizetést, de így is kevés pénzt tudtam össze gyűjteni, ez miatt nagyon szomorú vagyok. Menjek haza Magyarországra, vagy itt ahol vagyok gyors nézzek munkát?

szept. 11. 23:52
1 2
 1/11 anonim válasza:
74%
Én a helyedben a környéken néznék munkát, persze csak akkor, ha anyanyelvi szinten beszéled a nyelvet. Egyéb esetben gyere haza az akkumulátor gyárakba.
szept. 12. 00:25
 2/11 anonim ***** válasza:
59%
A lehető legnagyobb hülyeségeket csináltad. A folyószámlahitelnek eleve bazi magas a kamata, nem kellett volna így túlköltekezned, mert egy kiutazás és egy-két heti kaja az nem többszázezer Ft, ráadásul ha direkt nem törleszted a hiteled, akkor nem csak a kamat ketyeg rá, de végre is hajtják. A másik az albérlet: fel kellett volna mondanod, minek fizeted feleslegesen? A harmadik a Revolut: ennek külföldön az égvilágon semmi értelme, ha normál, helyi banknál nyitottál volna számlát, akkor valami kedvező kamatozású folyószámla hitellel kiválthattad volna a magyart. Ha nem beszéled jól az ország hivatalos nyelvét annyira, hogy képes legyél önállóan ügyeket intézni, munkát keresni, akkor ez így az előzmények után veszett fejsze nyele, semmi értelme külföldön lenned. Menj haza, mondd fel az albérleted, hogy ne kelljen tovább fizetni, visszakapod a kauciót is. Rendezd a folyószámlahiteled, és Magyarországon menj olyan melóra, ahol biztosítanak szállást is. Kezdj spórolni, nyelvet+szakmát tanulni, majd ésszel menj külföldre legközelebb.
szept. 12. 07:06
 3/11 anonim ***** válasza:
80%
A 724 euroból fizesd ki a 290k Ft tartozást elsőnek. Aztán gyere haza a "családi házba", dolgozz és szedd össze magad pénzügyileg. Amibe te vagy azt csődnek hívják, jobbat nem tudsz tenni.
szept. 12. 08:01
 4/11 anonim ***** válasza:
72%
LoL
szept. 12. 09:07
 5/11 A kérdező kommentje:
Pont azért nem mondtam fel az albérletet, hogy tudjak hova menni.
szept. 12. 11:10
 6/11 anonim ***** válasza:
65%
Engem az érdekelne, hogy tényleg vannak ennyire sikertelen emberek...? Nekem ez nagyon idegen, azokban a körökben, ahol én mozgok mindenki sikeres, amit eltervez azt megvalósítja, de ez mi? Tényleg élnek így emberek, hogy egyik pofonból szaladnak a másikba...?
szept. 12. 11:16
 7/11 A kérdező kommentje:
Valahogyan ki kellett jönnöm
szept. 12. 11:19
 8/11 anonim ***** válasza:
73%

"Valahogyan ki kellett jönnöm" - de nem kellett volna egy kamatozó hitelből, amit aztán b.szol fizetni, eltapsolnod a nagy semmire egy rakat pénzt, egy kiutazás meg egy-két heti kaja az nem 300 ezer Ft.

"Pont azért nem mondtam fel az albérletet, hogy tudjak hova menni." - kismillió albérlet van, ahová tudnál utólag menni, de fizesd csak feleslegesen a nagy semmire.

Nem szerencsétlenül alakultak a dolgaid, hanem te vagy retardált: úgy nem lehet pénzt gyűjteni, hogy két országban fizetsz albérletet, pluszban egy hitelt a nagy semmire.

szept. 12. 11:36
 9/11 anonim ***** válasza:

3

Kiszámoltad, hogy 724 € az hány forint?

szept. 12. 13:16
 10/11 anonim ***** válasza:
59%
"Pont azért nem mondtam fel az albérletet, hogy tudjak hova menni." - aztán miből fogod kifizetni a következő havi bérleti díjat, a rezsit, a hiteled törlesztőjét, a havi kajádat, ha visszamész az albérletedbe? Semmi tartalékod, van egy rakat addósságod, és a 724 Euródból még lejön a hazaút költsége. Egy hónap múlva hajléktalan leszel.
szept. 12. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!