Mennyi penz kell, hogy benne legyek magyarorszagon a top 1%-ba?
Felső 5% 117millió/háztartás volt 2020-ban, ingatlanvagyonnal együtt.
Ennél pontosabbat nem tudok.
11.oldal
1%-ba talán 200millióval már beférsz.
Felső 5%-hoz 117 millió kell INGATLANNAL!?!?! Ez létezhetetlen hogy ennyire szegények legyenek a magyarok 😵💫
Én 23 éves egyke lány vagyok, a szüleim nevemre iratták a mamát házát amikor elhunyt... Semmi extra nincs a házban egy sima családi ház csak nagyon szép a panoráma a hegyekre és közel van a fővároshoz (Solymár) így az értékét 130 millióra becsülte a szakértő. De tényleg semmi extra nincs benne, 100x jobb házak vannak a környéken, a Budai hegyekben pedig szó szerint luxusvillák, én ezt nem tudom elhinni hogy az amúgy nettó 380 ezres fizetésemmel és egy egyszerű "vidéki" családi házzal a top 5%-ba tartoznék...
Top 1% az legalább 250 millió és afölött.
Persze ingatlanvagyont nem számítva már olyan 10-15 millióval is top 1% lehetsz.
A sacc 200 milliót reálisnak mondanám èn is, csak èppen ezt általában úgy számolják, hogy a lakóingatlanon KÌVÜL az egyèb ingatlan/nagy èrtèkű ingóság/befektetès/cèg/termelőeszköz stb.
Ha igy van 200 milla èrtèk, akkor már elèggè a felsőbb rètegekhez tartozol.
2 varosbol ismeek legalabb 30 embert akinek mgvan ingatlannak egyutt 120M+ ,,, es ez csak 2 varos!! Hol van meg a tobbi!?
Egyszeruen nem hiszem el minimum 500M inkabb hanem tobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!