Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 90k veszteség soknak számít...

90k veszteség soknak számít kaszinóban?

Figyelt kérdés
Szerintem nem, kb 200€. Amikor elmondtam a barátomnak ki volt akadva, hogy milyen sok pénz.🥴

szept. 11. 01:34
1 2
 1/13 Iriome válasza:
Szia. Akik nem játszanak, azoknak nagyon sok. Én buktam már sokkal többet is, de nyertem is nagy összeget sokszor. Igazából nekem nem az összeg nagyságától függ, hogy mikor számít soknak a veszteség, hanem az aktuális anyagi helyzetemtől. Volt már, hogy elbuktam €1500-at, és nevettem rajta, de maskor egy €50-s bukta is tudott nagyon "fájni"
szept. 11. 02:27
 2/13 Awatpr0 válasza:

Szerintem a tőkédtől függ, meg hogy visszamész e szerencsejátékozni "visszanyerni a pénzed". Ha nem és tanultál belőle, akkor ez tanulópénznek tudható be.

Egyébként én régebben pókereztem és volt, hogy egy nap elvesztettem 300K-t. Talán több is volt. De hát ez egy ilyen szakma

szept. 11. 05:05
 3/13 anonim ***** válasza:

Nekem szerencsejátékra ami belefér az évente 1-2 lottó szelvény, így 90e veszteséget pár óra semmi szórakozásra én is soknak tartok.

Hogyha neked okoz annyi élvezetet, hogy megérje, nem vagy függő és van miből, akkor nem olyan vészes. Elvégre te pénzed.

szept. 11. 07:29
 4/13 anonim ***** válasza:

Attól függ... ha 100k Ft-al léptél be a kaszinóba és 10k-el távozol, akkor sok.

Ha 1 millióval, és 910k-val, akkor meg semmi, max a büszkeségednek fáj, hogy buktál valamennyit.

Szóval inkább a veszteség arány a lényeg (az én szememben)

szept. 11. 07:33
 5/13 anonim ***** válasza:
46%
Nekem nem számít olyan nagy összegnek, tekintve, hogy ez kevesebb, mint 2 napi nettó keresetem, de szerencsejátékon soha nem kockáztatnék ekkora összeget.
szept. 11. 08:42
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Buktam már el 1 nap alatt 2 millió forintot is és csak nevettem rajta.
szept. 11. 09:09
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mivel vesztetted. Ha blackjacken lapot számoltál, akkor nem sok. Ha ruletteztél, akkor rengeteg.
szept. 11. 11:44
 8/13 A kérdező kommentje:
#7 rulett igen, miért rengeteg?
szept. 11. 12:10
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert a rulettet nem lehet megverni. Hülye, aki játszik.
szept. 11. 12:12
 10/13 A kérdező kommentje:
#9 pedig ezelőtt szépen hozta nekem. Na mindegy többet lehet nem megyek.
szept. 11. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!