Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Egy hónap alatt már kiderül...

Egy hónap alatt már kiderül ha veszteséges egy vállalkozás?

Figyelt kérdés

Április 6-án nyílt egy cukrászda és kávézó itt a közelben. Volt nyitóbuli is, fagyit is árultak. Tortarendelésre is volt lehetőség. Voltam sütit venni én is. A facebook oldaluk április 27-én frissült utoljára. Nemrég láttam, teljesen ki is pakolták az üzletet, bezárt.

Ilyen hamar kiderül ha egy vállalkozás veszteséges?

jún. 13. 16:00
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
Egy normalis vallalkozas nem lesz rentabilis egy honap utan. Epp ezert aki ugy all neki hogy nincs sok havi tartaleka az ugy jar hogy egy honap utan bezar.
jún. 13. 16:03
 2/5 anonim ***** válasza:
37%
Egy ev ad jo kepet...
jún. 13. 16:10
 3/5 A kérdező kommentje:

Igen én is csodálkoztam, hogy ilyen hamar bezárt. Persze, lehet más oka is a dolognak.

Köszi a válaszokat!

jún. 13. 16:12
 4/5 anonim ***** válasza:
45%
Az etel nem játék, a konkurencia rahivta a Nébih-et talaltak valamit azt csa. A legtobb kavezo, kocsma, fagyizo, hasonlo vallalkozas ugy indul hogy valaki akinek fogalma sincs a temarol jo otletnek tartja, elkezdi aztan mikor nap vegen megnezi hogy menyit kell kidobni es mennyit adott el, mennyi a fizetes es mennyi a berleti dij akkor eleg hamar rajon hogy nem mese habbal...
jún. 13. 16:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Haverom úgy nyitott boltot, hogy annyi pénze maradt kezdéskor, hogy csak félhavi bérletet tudott venni. A "TERV" az volt, hogy ebben a 2 hétben hoz annyit a hely amiből tud venni ismét bérletet, működteti tovább és a következő hónapban kifizeti az újonnan beérkező számlákat.

Gondolom nem okoz meglepetést, nem jött be neki az elképzelése!

jún. 14. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!