Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ez milyen megtakarításnak...

Ez milyen megtakarításnak számít a mai világban?

Figyelt kérdés
Most számoltam ki,11 hónap alatt kb:72000 forint / hónap tudtam félretenni, tehát a jövedelmemből havi 72000 forintot nem költöttem el. szerintem ez elég gyenge. havi kb:45000-t utalok magán nyugdíj pénztár számlámra. egyszerü fizikai melós vagyok, alkalmazott, közel a 60 hoz. még többet kéne dolgoznom vén fejjel?

szept. 10. 22:29
 1/5 anonim ***** válasza:
36%

Jobbnak számít, mint 71 ezer, de rosszabbnak, mint 73 ezer.

Addig érdemes csak dolgozni, amíg a felhalmozott megtakarításaid el nem érik azt a mennyiséget, amit felélve fedezni tudod a költségeidet életed végéig.

szept. 10. 22:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Te tudod, mennyit dolgozol, és lenne-e kapacitásod többre, lenne-e szükséged többre és lenne-e értelme többnek. Én úgy gondolom, sokan örülnének, ha havonta fixen ennyit félre tudnának tenni.
szept. 10. 22:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Melósként szerintem nem rossz, a 45 ezres nyugdíjpénztár sem, mert neked még lesz értékelhető állami nyugdíjad is.
szept. 11. 08:36
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Abban biztos lehetsz, hogy a magyarok nagy részénél többet teszel félre. Nyilván lehetne többet, mindig lehetne többet, de ha ennyit engednek a lehetőségeid, akkor tegyél félre ennyit. Csak így tovább, hajrá! ;)
szept. 11. 14:12
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem rossz, sokan örülnének, ha ennyi maradna hó végén. Persze itt Gyakorin sokan írják, hogy nettó 1 milliót keresnek, 600 ezret félretesznek belőle stb, de nem kell elhinni, ezeknek a nagy része kamu. Szerintem sok ilyennek még munkája sincs, azért van ideje minden kérdéshez odaírni,hogy ő milyen sokat keres, rak félre.
szept. 15. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!