Mi a rokkanttá nyilvánítás menete? Az elejétől odáig hogy megkapja az első rokkantsági pénzt.
Figyelt kérdés
szept. 8. 14:15
3/10 anonim válasza:
Házi orvost keresd fel a kinyomtatott betegségekkel.
4/10 anonim válasza:
súlyos fogyatékos vagyok, csak azért értékeltem az első 2 kommentet, mert semmilyen pénz összeget vagy támogatást nem kap, akinek nincs meg a 3 év ledolgozva, kivéve, aki annyira fogyatékos, hogy azt se tudja magáról hol van. Évekig férjem vállalkozásában dolgoztam, mert annyira sok adót kellett volna fizetnem, ha főállásként csináltam volna.
5/10 anonim válasza:
Egyébként én egész életemben megkaptam volna a támogatások, ha fogyatékosság után fél éven belül intéztem volna. Csak akkor nem az jár egy ember eszében, hogyan zsebelje be az ingyen pénz, hanem hogyan tudjon helyre jönni, hogy túlélje a mindennapokat és esetleg el is tudjon mennyi dolgozni.
6/10 A kérdező kommentje:
Eddig semmi hasznosat nem írtatok gratulálok
szept. 11. 11:13
7/10 anonim válasza:
Neked gratulálok inkább, mert pontosan leírtam a menetét, hogy menj el házi orvoshoz a kinyomtatott betegségeiddel! Ha nem tudsz szöveget értelmezni, az nem a mi bajunk.
8/10 anonim válasza:
Mire akarsz rokkantságit, ha semmi betegséged nincs te észlény? Bírom, hogy az ilyenek kapnak folyton pénzt, akiknek nem is lenne szükségük rá...
10/10 A kérdező kommentje:
Most ott tartok hogy megkaptam a beutalót a házi orvostól meg a két papírt a kormányablakból, be is vittem kitöltve a beutalóval meg az orvosi papírjaimmal együtt és azt mondták hogy a következő lépésről írásban értesítenek
szept. 11. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!