Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » MVM next áram szolgáltatónál...

Pepe50 kérdése:

MVM next áram szolgáltatónál az éves elszámoló számlám -54 631 Ft Postai cseken fizetem a havi általányt.Nincs bankszámlám . A kérdésem az hogy hogyan kapom vissza a túlfizetésem ?

Figyelt kérdés

szept. 5. 00:29
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
A következő átalányszámlákba beszámítják.
szept. 5. 06:12
 2/8 anonim válasza:
Az már rengeteg túlfizetés, nem ellenörzöd hogy mennyit fogyasztol meg mennyi van a számlán? Érdemes. Nekem kb 20-30 ezerrel lett volna több ha befizetem az utolsókat amit leküldtek tavaj gáznál.
szept. 18. 18:34
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem kérdés.

Ha vissza akarják fizetni, akkor kapsz egy értesítést, hogy menjél be a postára.

Az adott közmű szokásaitól függ, hogy mi lesz. Én például mindig nagyon rühelltem, ha visszafizették, mert az egy fél napos procedúra postára menéssel és jövéssel. Miközben beszámíthatnák a következő havi számlákba. A legtöbb közmű így csinálta. Volt egy zaklatott időszak az életemben, mikor az autó hátsó ülésére tettem a csekkeket, majd rájuk a kabátot, aztán el is felejtettem, majd jött a felszólítás, befizettem, majd tavasszal elvettem a kabátot, az alatta levőket is befizettem, úgyhogy volt ilyen eljárásokkal tapasztalatom, csak az ELMŰ volt az, amelyik visszafizette, a többi beszámította.

szept. 20. 09:46
 4/8 A kérdező kommentje:

Nos megtörtént a harc a szolgáltatóval!

Az a megálapításom hogy ha én nem piszkálom a dolgot(email ,telefon),akkor a túlfizetésem elpárolgot volna !Sem pénz,sem beszámítás nem lett volna !

Figyeljetek oda !

szept. 21. 06:12
 5/8 anonim ***** válasza:
De nem vártad ki, hogy magától mi történik, így ez csupán rosszindulatú rágalmazás.
szept. 21. 07:43
 6/8 A kérdező kommentje:

Kedves anonim !

A csaknem 1 hónapos várakozás nem volt elég ?

Meddig kellet volna még várnom ?

szept. 24. 15:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem volt elég ehhez a mély megbizonyosodáshoz.

Nem tudom, meddig kellett volna várnod, de nem is ez a kérdés.

szept. 26. 08:55
 8/8 anonim válasza:
Szia. Akkor ha -46000 ft lett a végelszámolásom akkor túlfizetésem van nekem is?
okt. 5. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!