MVM next áram szolgáltatónál az éves elszámoló számlám -54 631 Ft Postai cseken fizetem a havi általányt.Nincs bankszámlám . A kérdésem az hogy hogyan kapom vissza a túlfizetésem ?
Nem kérdés.
Ha vissza akarják fizetni, akkor kapsz egy értesítést, hogy menjél be a postára.
Az adott közmű szokásaitól függ, hogy mi lesz. Én például mindig nagyon rühelltem, ha visszafizették, mert az egy fél napos procedúra postára menéssel és jövéssel. Miközben beszámíthatnák a következő havi számlákba. A legtöbb közmű így csinálta. Volt egy zaklatott időszak az életemben, mikor az autó hátsó ülésére tettem a csekkeket, majd rájuk a kabátot, aztán el is felejtettem, majd jött a felszólítás, befizettem, majd tavasszal elvettem a kabátot, az alatta levőket is befizettem, úgyhogy volt ilyen eljárásokkal tapasztalatom, csak az ELMŰ volt az, amelyik visszafizette, a többi beszámította.
Nos megtörtént a harc a szolgáltatóval!
Az a megálapításom hogy ha én nem piszkálom a dolgot(email ,telefon),akkor a túlfizetésem elpárolgot volna !Sem pénz,sem beszámítás nem lett volna !
Figyeljetek oda !
Kedves anonim !
A csaknem 1 hónapos várakozás nem volt elég ?
Meddig kellet volna még várnom ?
Szerintem nem volt elég ehhez a mély megbizonyosodáshoz.
Nem tudom, meddig kellett volna várnod, de nem is ez a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!