Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen okai lehetnek annak,...

Milyen okai lehetnek annak, hogy valaki 130-as IQ-val nem képes kitörni az alig fizető kétkezi munka rabsága alól?

Figyelt kérdés
szept. 1. 22:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Pl, hogy egy Facebookos teszten érte el a 130 IQ pontot (rögtön a "milyen zöldség vagy?" Teszt után).
szept. 1. 23:12
 2/12 Hintalow ***** válasza:
85%
Az, hogy a magas szintű intelligencia dacára mèg lehet bárkinek egy sor önsorsrontó tulajdonsága, kiállhatatlan szemèlyisège, amik akadályozzák a normális munkahelyeken való elhelyezkedèsben, vagy akár úgy általaban a társas kapcsolatokban mas emberekkel.
szept. 1. 23:15
 3/12 anonim ***** válasza:
79%
Mert az IQ nem függ össze az iskolai tudással. Ismerek Mensa tagot, akinek nem sikerült érettségit szereznie többedik nekifutásra sem, mert a matek nem megy neki.
szept. 1. 23:26
 4/12 A kérdező kommentje:

Hát az iskolai tudást ugyanúgy feldughatja magának az ember álláskeresésnél, mint a magas IQ-ját, mert annak sincs semmi haszna.

szept. 1. 23:42
 5/12 A kérdező kommentje:

Biztos igaz, amit írsz, bár nekem meglepő, hogy mennyire egyszerű emberekből áll a világ. Engem mindig taszítottak az elegánsan öltözködő, udvarias, "jó napot kívánok igazgató úr" típusú emberek, mert minden mondatukon azt érzem, hogy a társadalmilag elvárt sablonszövegeket mondják fel (még ha ők ezt nem is érzik). De ezek szerint nektek mégis erre van szükségetek, nem pedig az önálló gondolatokra.

szept. 1. 23:51
 6/12 A kérdező kommentje:
Tehát ha bemennék kosztümben állásinterjúra és eljátszanám a jólszituált férjes asszonyt, akkor sikeresebb lennék?
szept. 1. 23:55
 7/12 anonim ***** válasza:
86%
Igen.
szept. 2. 00:16
 8/12 anonim ***** válasza:
63%

Magas IQ nem feltétlen egyenlő az iskolázottsággal. Pl nekem 123 az IQ-m mensa teszt szerint, de csak érettségivel rendelkezek, segédmunkát végeztem életemben.

Nem vagyok buta, csak nem érdekel semmi, így nincs semmi képesítésem. Ez van :)

Állítólag a világ legokosabb (IQ szeirnti) embere kidobóként dolgozik..

szept. 2. 07:09
 9/12 anonim válasza:
35%
A rendszervaltaskor egy tanar 160IQ-val volt hajlektalan.Tehat csak politikai okai vannak. Ha valaki ide jon nalam kell lejelentkezni, ha nem jelentkezik le vakaki vagy az a nep es nem segit nekem penzugyileg vagy a kepessegeivel azt milliardszorosan kipusztitjak ,es mindegy hogy valami szuperhatalmu hatalmu joisten vagy barmi ,ha nem haboruzik azonnal akkor meg idot sem kap. Csak mindig becsapjak oket a kozvetitoik akik eloszor idejonnek. Eddig mind itt pusztult millioszirosan. FMJI
szept. 2. 13:27
 10/12 anonim ***** válasza:
Egyrészről az iskolázottsággal és másrészről saját ambícióval vagy affinitással nem illeszkedik össze. Én is dolgozhatnék sokkal nagyobb helyen és van is kiaknázatlan lehetőség bennem, mert amúgy munkámon kívül hobbikként hasznos dolgokkal foglalkozok. Ráadásul megint tanulni fogok úgy, hogy valójában nem akarok dobbantani.
szept. 3. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!