Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nem tudtam, hogy a Marketplace...

Nem tudtam, hogy a Marketplacen csak max 20 hirdetést lehet feladni, most egy hónap elteltével tudok csak változtatni rajtuk?

Figyelt kérdés
Régen nem volt hirdetési limit a Marketplacen. Gondoltam, hogy újra elkezdem használni, 20 hirdetésnél megállt, hogy havi maximális 20 hirdetési lehetősége elfogyott. Ha ezt tudom észszerűen összeválogatom a 20 legfontosabbat és azokat hirdetem meg. Most egy hónapig nem tudok új apróhirdetést feladni akkor sem ha törlöm őket? Egyáltalán mire vonatkozik a hónap augusztusra, vagy 30 nap elteltére? Nem mindegy.

aug. 22. 22:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Ingyenesen 20.
aug. 22. 22:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Csinálj másik fiókot is.
aug. 23. 18:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Át lehet írni a hirdetéseket, le lehet cserélni a fényképeket, én ha eladok valamit akkor sem szedem le, csak átírom
aug. 24. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!