Társasházi lakás alaprajzát hol lehet kikérni / lekérdezni?
Figyelt kérdés
Olvastam néhány hírt (2015-ből) arról, hogy ügyfélkapun is lesz rá lehetőség, de nem találtam meg, hogy hol. A földhivatali ügyintézési opciók közt nem volt ilyen lehetőség. Most már abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán megvalósult ez a fejlesztés.
Nekem az is megfelel, ha nem elektronikus úton jutok hozzá, bár az lenne a legjobb. A ház a '80-as évek elején épült, tégla falazatú.
aug. 22. 21:48
1/2 anonim válasza:
Véleményem szerint az önkormányzatnál kell, hogy legyen belőle példány. Ugyanis minden megépített ingatlanról kap az önkormányzat is iratot. Építési osztályon érdeklődj, hátha tudnak segíteni.
2/2 anonim válasza:
Az építési osztályt az állam elvitte. Én először a földhivatalnál érdeklődnék, aztán a kormányablakban vagy ahol van kihelyezett építési osztályos ügyfélfogadás. Van, ahol a "munkaügyi központ"-ban (már ezt sem így hívják) van egy-egy nap. De ha túl régi, akkor már csak levéltárban lelheted fel. Nem tudom, hogy a 80-as évek eleje túl régi-e, szerintem az azért talán nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!