Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Párom anyukája új èletet...

Párom anyukája új èletet kezdett. Családi lakásban èl a párom egyedül, ami terhelt. Az anyukája fizeti mèg a hitelt. 5 milliót kèrt az 50%-èrt. Az apukája egy forintot nem kèrt tőle soha az ő rèsze tiszta ő is újra házasodott. Ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
aug. 21. 11:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Mi a kérdés? Kinek kellene bármit is csinálni?
aug. 21. 11:27
 2/14 anonim ***** válasza:
76%

Párod él ott, szeretnétek, hogy teljesen a párodé legyen, de anyukája fizeti a hitelt? Ez sem túl szimpatikus.

Anyukája otthagyott neki egy lakást 5 millióért. Szerintem sokan örülnének neki, amikor 30 milliónál kezdődik egy lakás. Bár nyilván egy csomó részlet hiányzik. Mennyi van vissza a hitelből, mennyi a törlesztő.

Miért kell anyukájának a pénz? Rossz helyzetben van-e? Párod dolgozik, tudná-e fizetni a hitelt? Nem olyan egyszerű ez.

aug. 21. 11:29
 3/14 anonim ***** válasza:
73%
Költözzetek össze, vegyetek saját lakást, és nincs probléma.
aug. 21. 11:50
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Én se értem, mi a kérdéd.
aug. 21. 12:03
 5/14 anonim válasza:
100%
Nem beszélsz magyarul, vagy mi ez a sok zagyvaság, amit írsz?
aug. 21. 12:55
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha a lakás fele ér 5 milliót és szeretném használni vagy kiadni, akkor megvenném.
aug. 21. 13:02
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Tolmácsot kérek!
aug. 21. 15:13
 8/14 anonim ***** válasza:
72%

A kérdezö barátjának az anyja új életet kezdett - magyarul valahová elköltözött a meglévö lakásból, amire még van hitel.

Az anya lakást ott hagyta a kérdezö barátjának, hogy legyen az övé, ha fizet az anyjának 5 millió Ft-ot a hátralévö fele hitel fejében.

A kérdés meg, hogy mit tegyen az illetö, mivel az apja nem kért töle pénzt a lakhatás fejében.

aug. 21. 17:45
 9/14 anonim ***** válasza:
74%

#8: köszönjük 8-as!

Mindezek fényében én azt mondom, hogy igen, adjon az anyjának 5 millió forintot, fizesse ki a hitelt. Ez teljesen fiar így, az anyja a lakás piaci árának akár a felét is kérhetné..

aug. 21. 17:51
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, akkor ezt tanácsolom neki. Sajnos van mèg aktuális hitele a páromnak, igy gondolom nem terhelheti agyon magát.
aug. 21. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!