Aki talpraesett, annak lesz saját lakása?
Figyelt kérdés
Tényleg drágák az ingatlanok, de szerintem megoldható, ha az ember tesz érte, hogy több pénzt keressen, valamint tudatosan kezeli a pénzügyeit. Ti hogy gondoljátok?aug. 20. 11:58
11/21 anonim válasza:
"Rohadt unalmas már ez a lakás téma"
Lehet kicsit kevesebbet kellene a gép ekőtt rohadni.
12/21 IgaziÚriember válasza:
Igen, hozzám hasonló intelligens, bölcs, művelt, komoly szaktudással rendelkező Úriembereknek lesz saját ingatlanjuk, a selejt proliknak pedig nem (ami nagyon helyes).
13/21 anonim válasza:
#13: Neked hány profilod van? Vezető szoftverfejlesztő is te lehetsz, mert hozzá hasonló paraszt nincs ezen a fórumon.
14/21 anonim válasza:
Én azt làtom hogy elég sok fiatal pár akik àtlag vagy kicsivel ksh àtlag felett keresnek, és nem akarjàk eljàtszani hogy ők elit, azok tudnak hitellel lakàshoz jutni.
15/21 anonim válasza:
Az érdekes, mert a stílusod rettenetesen hasonlít az övére. Ez a pökkhendi, ki ha én nem...na mindegy lehet csak szerencsétlen véletlen viszont a segítőkészséged a pipáid száma alapján erősen megkérdőjelezhető.
16/21 anonim válasza:
Talpraesettség mellett pénz is kell.
A kettő nem vonza egymást.
17/21 anonim válasza:
talpraesett ember tud pénzt is keresni
18/21 anonim válasza:
12: Ilyen megnyilvánulással semmiképpen nem bölcs és nem is művelt egy ember. Ennél műveltebb lehet az, aki pedig le van prolizva. :P Ha már idáig eljutna, akkor is csak halovány fénysugár lenne.
19/21 anonim válasza:
A talpraesettség önmagában még nagyon kevés hozzá.
Téyn és való, hogy nem megoldhatatlan, de egyre nehezebb a saját ingatlan megszerzése
20/21 anonim válasza:
16 évesen dolgozhat az enber. 16 évesen dolgozol 8 órában. a legjobb a 3 műszak.+ túlórák+ egyéb munkák pl. gyümölcs szedés. az önerőt össze lehet hozni, aztán hitel felvétel.
csak így lehet lakást szerezni. én 22 évesen szereztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!