Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Aki talpraesett, annak lesz...

Aki talpraesett, annak lesz saját lakása?

Figyelt kérdés
Tényleg drágák az ingatlanok, de szerintem megoldható, ha az ember tesz érte, hogy több pénzt keressen, valamint tudatosan kezeli a pénzügyeit. Ti hogy gondoljátok?

aug. 20. 11:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
22%

"Rohadt unalmas már ez a lakás téma"

Lehet kicsit kevesebbet kellene a gép ekőtt rohadni.

aug. 20. 13:17
 12/21 IgaziÚriember ***** válasza:
4%
Igen, hozzám hasonló intelligens, bölcs, művelt, komoly szaktudással rendelkező Úriembereknek lesz saját ingatlanjuk, a selejt proliknak pedig nem (ami nagyon helyes).
aug. 20. 13:29
 13/21 anonim ***** válasza:
49%
#13: Neked hány profilod van? Vezető szoftverfejlesztő is te lehetsz, mert hozzá hasonló paraszt nincs ezen a fórumon.
aug. 20. 13:32
 14/21 anonim ***** válasza:
76%
Én azt làtom hogy elég sok fiatal pár akik àtlag vagy kicsivel ksh àtlag felett keresnek, és nem akarjàk eljàtszani hogy ők elit, azok tudnak hitellel lakàshoz jutni.
aug. 20. 13:34
 15/21 anonim ***** válasza:
74%
Az érdekes, mert a stílusod rettenetesen hasonlít az övére. Ez a pökkhendi, ki ha én nem...na mindegy lehet csak szerencsétlen véletlen viszont a segítőkészséged a pipáid száma alapján erősen megkérdőjelezhető.
aug. 20. 13:53
 16/21 anonim ***** válasza:
54%

Talpraesettség mellett pénz is kell.

A kettő nem vonza egymást.

aug. 20. 16:55
 17/21 anonim ***** válasza:
72%
talpraesett ember tud pénzt is keresni
aug. 20. 19:29
 18/21 anonim ***** válasza:
60%
12: Ilyen megnyilvánulással semmiképpen nem bölcs és nem is művelt egy ember. Ennél műveltebb lehet az, aki pedig le van prolizva. :P Ha már idáig eljutna, akkor is csak halovány fénysugár lenne.
aug. 21. 10:20
 19/21 anonim ***** válasza:
60%

A talpraesettség önmagában még nagyon kevés hozzá.

Téyn és való, hogy nem megoldhatatlan, de egyre nehezebb a saját ingatlan megszerzése

aug. 21. 13:56
 20/21 anonim válasza:
37%

16 évesen dolgozhat az enber. 16 évesen dolgozol 8 órában. a legjobb a 3 műszak.+ túlórák+ egyéb munkák pl. gyümölcs szedés. az önerőt össze lehet hozni, aztán hitel felvétel.

csak így lehet lakást szerezni. én 22 évesen szereztem.

aug. 21. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!