Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi a nettó összvagyon, amit...

Mi a nettó összvagyon, amit érni szeretnél?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy 50 éves korodra van egy célod. Mekkora összegben határoztad meg azt, hogy mekkora vagyonnal szeretnél rendelkezni?

Tehát nem csak az instant készpénz a bankszámlán, hanem az autó a ház a bankbetét a részvények a céged értéke az arany a széfben, minden együtt...

Mi a célod, mennyit szeretnél elérni? És hogyan tervezed?

aug. 20. 07:30
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Mennyi földed? Te műveled, vagy bérbeadod?

Van már örökös? Vagy ha örökösök vannak, akkor hogyan tervezed megosztani van elképzelés?

Arany mellé én ajánlom még a numizmatikát. Jó tőkéd van, hogy érdekes értékes dolgokat vásárolj

aug. 22. 23:07
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem nagy területre kell gondolni, 5 illetve 7 hektár. Ki van adva, én nem utazom ebben a műfajban. Ezeket örököltem. Meg van egy 1000 nm zártkertem, ami kb. nem ér semmit max 1-2 milliót.

Örökös nincs, lehet hogy nem is lesz. Majd kiderül. Ez utóbbi azért lassan ki fog derülni...

Nem szándékozok semmit sem az államra hagyni, ha arra kerül a sor hogy látom az utam végét akkor mindent amim akkor még lesz pénzzé teszek és magamra költök, elutazom, megeszem, eliszom... a másvilágra nem jön semmi. Természetesen mindez ha nem lesz gyerekem.

Régiségekhez, numizmatikához nem értek és nem is foglalkoztat úgyhogy az kimarad.

aug. 23. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!