Mi a nettó összvagyon, amit érni szeretnél?
Tegyük fel, hogy 50 éves korodra van egy célod. Mekkora összegben határoztad meg azt, hogy mekkora vagyonnal szeretnél rendelkezni?
Tehát nem csak az instant készpénz a bankszámlán, hanem az autó a ház a bankbetét a részvények a céged értéke az arany a széfben, minden együtt...
Mi a célod, mennyit szeretnél elérni? És hogyan tervezed?
Mennyi földed? Te műveled, vagy bérbeadod?
Van már örökös? Vagy ha örökösök vannak, akkor hogyan tervezed megosztani van elképzelés?
Arany mellé én ajánlom még a numizmatikát. Jó tőkéd van, hogy érdekes értékes dolgokat vásárolj
Nem nagy területre kell gondolni, 5 illetve 7 hektár. Ki van adva, én nem utazom ebben a műfajban. Ezeket örököltem. Meg van egy 1000 nm zártkertem, ami kb. nem ér semmit max 1-2 milliót.
Örökös nincs, lehet hogy nem is lesz. Majd kiderül. Ez utóbbi azért lassan ki fog derülni...
Nem szándékozok semmit sem az államra hagyni, ha arra kerül a sor hogy látom az utam végét akkor mindent amim akkor még lesz pénzzé teszek és magamra költök, elutazom, megeszem, eliszom... a másvilágra nem jön semmi. Természetesen mindez ha nem lesz gyerekem.
Régiségekhez, numizmatikához nem értek és nem is foglalkoztat úgyhogy az kimarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!