Ismertitek ezt a Kripto oldalt?
Érdekelne, hogy más is kereskedik-e Service AI7- applikáción?
Hallottatok már róla? Biztonságos oldal? jó lennevalakivel beszélni, akinek van vele tapasztalata.
Nem azt mondtam, hogy nem legális, hanem azt, hogy nem legitim. Teljesen legális módon fog megszabadítani a pénzedtől.
2017 óta kriptózom, ismerem a terepet, tudom hogy ha valamiről egy kriptószűz normie előbb hall, mint én, akkor az kivétel nélkül, 100%-ban scam. Azért téged talált meg ez a tuti tipp, mert te vagy a veréb, rád vadásznak.
Amúgy miért is akarsz ezen a semmiből felbukkant noname szaron tradelni a bevált, legitim platformok helyett, azon kívül hogy egy tiktok videóban valami scammer ezt tanácsolta neked?
Régi kérdés és Te már azóta tudod a választ. Ritkán nézek be ide.
Srácok ha kriptoval ismerkettek van két nagyobb adatagregátor platform amit szinte mindenki használ az ágazatban. A kedvec Influenszeretek is kb ezekből olvassák fel a napi mozgásokat. Az egyik a Coingecko a másik a CoinMarketCap.
Ezek listázzál a kirptotőzsdéket, egy bizalmi pontszámot is rendelnek hozzájuk, kilistázzáok, hogy melyik tőzsdén mi kapható még azt is, hogy mekkora forgalom van belőle ott vagy mekkora likviditás.
Amit itt megtalálsz, arról sem árt megkérdezni valamelyik kriptó közösséget, amit meg nem, arról megkérdezni sem érdemes.
Az ilyen típusú kérdéseknél, nem igazán értem néhány kolléga magaslovas válaszát.Az egyébként szerencse hogy a kripto közösségeken belül azért segítőkészebbek az emberek. Mindenki elkezdi valahol, a kripto influenszereknek meg akik kb tartalom marketingre használják azokat az eszközöket, amiknek a használatáról inkább tartalmat kellene gyártani, nem érdeke hogy átadják ezeket az infókat. Mert akkor a coingecko árfolyam adatainak, meg a Cointelegraph híreinek felolvasásával nem lehetne tartalom marketinget művelni, hogy kb eladják havi 500 dollárért a saját márkás bögrét, meg a token és a coin közötti különbség magyarázatát.
Mi kriptósok egymástól tanulunk. A legtöbb ilyen csoda platform sajnos tényleg olyan, hogy mi akik több éve kriptózunk, tőletek hallunk róla.
Ez pedig tényleg azért van mert a csalók a kezdőkre pozicionálnak, de szerintem éppen ezért kellene segítenünk egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!