Ismertitek a mouse tanoda cipőt? Szerintetek milyen?
Figyelt kérdés
A kislányom azt kapott karácsonyra (11 hónaposan)nagyszülőktől, de nem tudom, hogy mennyire jó, nem akarom elrontani a kis lábát.
www.tanodacipo.hu
2011. jan. 25. 11:24
1/2 anonim válasza:
Szia!
Perkátán csinálják ezeket a cipőket, én is vettem a kislányomnak, nekünk nagyon bejött. Jó minőségű, és korrekt áron van. Itt helyben olcsóbban lehet megvásárolni, most is volt egy akció, bundás cipők a készlet erejéig 2000 Ft-ba kerültek.
2/2 anonim válasza:
Hát nekünk nem jött be. Igaz, hogy kaptuk és nem tudok minden fazonról nyilatkozni, de hatalmas harántemelő van benne, és a talpa olyan merev, mintha féltéglán lépkedne a lányom. A siesták és az elefantenek nekünk jobban bejöttek. Vagy még a falcon cipők is jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!