Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Melyik szupináló cipőmárkát...

Melyik szupináló cipőmárkát válasszam? Supy, Supi+, Salus, Maus by Tanoda, Dr. Leo?

Figyelt kérdés
2011. szept. 7. 12:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Salus a legjobb.
2011. szept. 7. 12:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én nem nagyon tudom, hogy miben lehet a különbség közöttük a kinézeten kívül...

De nekünk salus van, és nagyon szereti a kislányom.

2011. szept. 7. 14:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekünk egy magán ortopédián a salust javasolták.
2011. szept. 7. 14:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Salus

Gyt is ezt ajánlotta. Kár, hogy kinőtte a kisfiam, eladni meg nem tudom:(

A következő is Salus, plusz van egy nagyobb Maus is, de az majd kb. jövőre lesz rá jó.

2011. szept. 7. 15:06
 5/7 anonim ***** válasza:
81%

Hát nem tudom. Nekem a Salus abszolút nem tűnt jónak és szerintem tök ormótlan is. Ugyanígy a Supi+ is. A Supy-ról meg rosszat hallottam, a többit nem ismerem.

Mi végül Szamos szandált vettünk a lassan 5 éves kisfiamnak, mert azon egyáltalán nem látszik, hogy korrekciós lenne, ugyanis rejtett szupinált, ezért ugyanúgy néz ki, mint egy átlag szandi.

Sajnos egy 5 évesnél már ez is számít... :)

2011. szept. 7. 15:24
 6/7 anonim ***** válasza:

az en fiam szereti a salus szandijat, egyszer vettunk mast, erezheto volt a kulonbseg, meg latszott a jarasan is.

a tobbivel sajnos nincs tapasztalatom.

2011. szept. 7. 16:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Maus tanoda, nekunk bavallt.
2013. jan. 18. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!