Az átlag brit rosszul él Nagy-Britanniában?
Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő az Ultrahang csatornánk csak fújja és fújja majdnem minden adásában, hogy a britek milyen rosszul élnek.
Igaz ez? És ha igaz, akkor miért van az, hogy mégis sok magyar megy ki oda élni?
Jobban, mint az átlag magyar, kelet-európai.
Viszont, a migráció ott is hatalmas probléma.
Én jártam kint több alkalommal is.
Szeretnék olyan rosszul élni, mint ők. :-) Azt hiszem, ezzel mindent elmondtam.
Ilyen propaganda-dumát a nyugaton élő, kizsákmányolt munkásosztályról utoljára a '70-es években mondtak. De, mint látjuk, a történelem ismétli önmagát. Az Orbán-rendszer a Kádár-rendszer terminológiáját használja (annyi különbséggel, hogy akkor nem volt gyűlöletkeltés, ma viszont annál inkább), és akkor is, most is megvoltak/-vannak a megfelelő talpnyalók, akik hazugságaikkal támogatják a diktatúrát.
hát én Írországban élek de nem hiszem hogy rosszul élne a többség :D :D
persze errefele nem lopnak annyit ugye...
Na mi van, beindult az esti műszak a megafon bérkommentelőinél?
Mert látom, a piros jelek nyomkodása megy, máshoz meg amúgy sem értenek az ilyenek.
"csak fújja és fújja majdnem minden adásában, hogy a britek milyen rosszul élnek"
Miért hazudsz? Néha megnézek egy-egy adást, de eddig egyszer nem hallottam ilyet. Vagy úgy mondja minden adásban, hogy azokban pont nem mondta? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!