Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az átlag brit rosszul él...

Az átlag brit rosszul él Nagy-Britanniában?

Figyelt kérdés

Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő az Ultrahang csatornánk csak fújja és fújja majdnem minden adásában, hogy a britek milyen rosszul élnek.

Igaz ez? És ha igaz, akkor miért van az, hogy mégis sok magyar megy ki oda élni?

aug. 10. 22:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%

Jobban, mint az átlag magyar, kelet-európai.

Viszont, a migráció ott is hatalmas probléma.

aug. 10. 22:58
 2/14 anonim ***** válasza:
40%
Dehogy elnek rosszul, ne nezz propagandamediat.
aug. 10. 23:01
 3/14 anonim ***** válasza:
35%
szerintem érdemesebb válaszokat kapnál ha ezt a kérdést a munkahely kategóriában írtad volna ki, hátha van egy két kommentelő ott aki ezt tapasztalatból tudna válaszolni.
aug. 10. 23:06
 4/14 anonim válasza:
19%
Igen. Meglehetősen rosszul.
aug. 10. 23:09
 5/14 anonim ***** válasza:
45%

Én jártam kint több alkalommal is.

Szeretnék olyan rosszul élni, mint ők. :-) Azt hiszem, ezzel mindent elmondtam.

Ilyen propaganda-dumát a nyugaton élő, kizsákmányolt munkásosztályról utoljára a '70-es években mondtak. De, mint látjuk, a történelem ismétli önmagát. Az Orbán-rendszer a Kádár-rendszer terminológiáját használja (annyi különbséggel, hogy akkor nem volt gyűlöletkeltés, ma viszont annál inkább), és akkor is, most is megvoltak/-vannak a megfelelő talpnyalók, akik hazugságaikkal támogatják a diktatúrát.

aug. 10. 23:10
 6/14 anonim ***** válasza:
68%
Hogy értve? Hozzánk képest? Vagy hozzájuk képest x éve? Vagy mi? :D Igen, a migráció probléma. A woke libsi fosokra nem kell hallgatni.
aug. 10. 23:14
 7/14 anonim ***** válasza:
88%

hát én Írországban élek de nem hiszem hogy rosszul élne a többség :D :D

persze errefele nem lopnak annyit ugye...

aug. 10. 23:15
 8/14 anonim ***** válasza:
64%

Na mi van, beindult az esti műszak a megafon bérkommentelőinél?

Mert látom, a piros jelek nyomkodása megy, máshoz meg amúgy sem értenek az ilyenek.

aug. 10. 23:17
 9/14 anonim ***** válasza:
39%
Ja, en kint dolgozom, tenyleg nem elnek rosszul, ne nezz tobb propagandamediat.
aug. 10. 23:19
 10/14 anonim ***** válasza:
94%

"csak fújja és fújja majdnem minden adásában, hogy a britek milyen rosszul élnek"

Miért hazudsz? Néha megnézek egy-egy adást, de eddig egyszer nem hallottam ilyet. Vagy úgy mondja minden adásban, hogy azokban pont nem mondta? :D

aug. 10. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!