Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi az a tulajdonság,ami az...

Mi az a tulajdonság,ami az embereket legjobban előre viszi a karrierjükben?

Figyelt kérdés
Pl.kitartás,önbizalom...

aug. 9. 18:44
 1/6 anonim ***** válasza:
58%
Pofátlanság
aug. 9. 18:59
 2/6 anonim válasza:
78%
Gátlástalanság
aug. 9. 19:24
 3/6 anonim ***** válasza:
60%
előrelépni akarás. Kolléganőm 15 éve van ugyanabban a semmit mondó pozícióban. Benne nincs fejlődési, előrelépési vágy.
aug. 9. 19:40
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez alapvetően azon múlik, hogy az egyén akarja e ezt, és tesz e érte.

Én pl voltam már vezető pozícióban, tudom milyen az, és nem szeretnék lenni. Egyszerűen nem ér nekem annyit a pénz és karrier mint amennyi figyelemmel felelősségel ez jár.

Egyszerűen szeretem ledolgozni a munkaidőt, majd otthagyni és nem agyalni rajta. Sokkal fontosabb a családom és az egészségem.

Az ilyen karrierpinákat/farkakst sem tudom annyira megérteni, de ha szétnézünk, ők kb semmihez sem értenek csak ehhez, mindegy mindenkit más tesz boldoggá.

Amúgy egy nagy adag nyalás felfelé és taposás lefelé is kell a karrierhez. Ez embertípus kérdése kinek mihez van gyomra.

Egyébként sok karrieristának se kutyája se macskája se kölke se verebe tehát nyilván ebbe éli ki magát, másba nem is tudná, nincs lehetősége rá.

aug. 10. 07:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen karrierről van szó
aug. 10. 21:21
 6/6 anonim ***** válasza:
81%
El tudja adni magát, mintha hú de nagy szakember lenne, nyomatja magát minden pozícióra. Sajnos az ambiciózus emberek jó nagy része belül egy üres lufi. A hozzáértő meg nem nyomul, nem fényezi magát, nem nyal, így nem belőlük lesz vezető.
aug. 14. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!