Kik akarnak gazdagok lenni?
Szerintem a legtöbben szeretnének. Azt mondanám, hogy az átlagember. Szóval a teljesen átlagos egyének.
Én legalábbis full átlagos vagyok, és szeretnék gazdag lenni. Nem híres, nem ismert, nem luxusban élni, simán csak gazdagnak lenni.
100-200 millió házra?
Ember én már nem is dolgoznék annyi pénzből, befektetném és életem végégig bérelnék és megélnék simán a kamatból, szerényenen/átlag szinten. Tökéletes szabadság.
Én nem gazdag akarok lenni, hanem anyagilag független. Stabil és passzív forrásokból hozzájutni ahhoz a bevételhez, amelyhez most aktív munkával jutok hozzá.
Az oka egyértelmű: hogy a munka számomra ne kényszert, hanem kedvtelést jelentsen. Ha szeretném, csinálom, ha éppen nem, akkor pedig nem muszáj.
Okos befektetésekkel az anyagi függetlenséghez nagyságrendekkel kisebb vagyonra van szükség, mint a gazdagsághoz. Tény, hogy ez önmagában nem feltétlenül jelent átlag feletti életszínvonalat, de az is, hogy minden egyes pluszjövedelem már zsebpénz, amiből semmire sem kell költeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!