Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Borsod megyében kevés tehetős...

Borsod megyében kevés tehetős ember van?

Figyelt kérdés

Nem jártam arra, igy nem is tudom hogy egy átlag borsodi falu, kisváros hogy néz ki, kik lakják. Bács-kiskun megyében nőttem fel és itt vannak vegyesen gazdagok és szegények is. Viszont mikor átmentem Baranya megyébe és keresztülmentem az utamba eső településeken akkor a főutcán leginkább lepukkant házakat láttam. A mi falunkban sok szép ház van, szoval nekem a vidékről nem a szegénység jut eszembe.

Azért kérdezem Borsod megyét mert a legszegényebb regiók közt van és magas a kisebbség aránya.

aug. 8. 02:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Eleg dok van, meglepodnel
aug. 8. 04:35
 2/4 anonim ***** válasza:
sok
aug. 8. 07:21
 3/4 anonim ***** válasza:
53%

"A mi falunkban sok szép ház van, szoval nekem a vidékről nem a szegénység jut eszembe"

Kicsit sétálgass a Rózsadombon, Óbuda-hegyvidéki részén és rájössz hogy vidék csóró.

aug. 8. 09:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Rozsadombhoz nem lehet hasonlítani de ezek nem politikusok és nem is top managerek egy multinal
aug. 9. 01:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!