Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyi pénzt tudtok félretenni...

Mennyi pénzt tudtok félretenni havonta?

Figyelt kérdés

aug. 7. 00:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
71%
Hetente többször teszik fel ezt a kérdést, legutóbb talán 2 napja válaszoltam egy ilyenre, azóta nem változott semmi úgyhogy ha érdekel keresd vissza
aug. 7. 00:26
 2/14 anonim válasza:
100%
Általában semennyit.
aug. 7. 04:12
 3/14 anonim ***** válasza:
92%

Tényleg fura, hogy kétnaponta megkerdezi ezt valaki.

Kérdező, amikor kiirod a kérdést kapsz hasonló kérdésekre talalatokat.

Azok miért nem voltak elég jók? 🤔

aug. 7. 06:25
 4/14 anonim ***** válasza:
91%
Ez a kérdés már volt tegnapelőtt is. Mondták már előttem más válaszadók is?
aug. 7. 07:46
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
2021-ben 5.8 milliót, 22-ben 7.4 milliót, 23-ban 5.3 milliót tettem félre befektetni. Idén azt hiszem picit több lesz, de év végén összesítek. Szóval 500-600 között havonta, de ennyire nem konzisztens.
aug. 7. 09:52
 6/14 A kérdező kommentje:
Én nem láttam a tegnapelőtti kérdést, ha valaki a linket bemásolja nekem, azt megköszönöm. Nekem nem dobta fel a gyakori, ha feldobott volna egy frisset, nyilván nem rakom ki.
aug. 7. 10:37
 7/14 anonim ***** válasza:
87%

Itt is alul sorolja ezeket a kérdéseket

Nem hiszem el, hogy nem szúrja ki a szemed.

🔻🔻🔻

aug. 7. 10:43
 8/14 A kérdező kommentje:
Neked nem szúrja ki a szemed, hogy 2024 van és nem 2020, 2014, 2013? :D
aug. 7. 10:54
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Az első a sorban egy 2023 áprilisi, azért ahhoz képest nem változott nagyságrendeket a helyzet…

De van ott fenn egy ilyen kis nagyító ikon. Az a keresés. Ott beírod, hogy “félretenni” (mert az összes paraszt így hívja a megtakarítást) és tádám, időrendben kiadja ezt a kérdést.

aug. 7. 10:59
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Átlag fizetésből havi 200 ezer körül. Egyedül élek saját ingatlanban, hitelem nincs.
aug. 7. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!