Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » DPD rajtam keresi a csomagot?M...

DPD rajtam keresi a csomagot?Miért?

Figyelt kérdés
Egyik nap elvileg hozzám dobtak be egy csomagot amit nem én rendeltem. Mondom ez szép és jó de nálam biztosan nincsen. Azzal vádolnak hogy elloptam. Ilyenkor lehet valamit csinálni vagy csak szimplán engedjem el? Úgy tudom ez a futár sara,inkább mást hibáztatnak minthogy bevallják hogy elcseszték?
aug. 6. 08:59
 1/5 bazaltkaroly válasza:
71%
Amikor átvesz valaki egy csomagot, akkor mindig kérnek aláírást. Szólj nekik, hogy mutassák meg, hogy ki írta alá. Ha nem a te aláírásod, akkor keressék meg, hogy ki volt az, de onnantól már nem a te gondod. Ha mégis kapaszkodnak, akkor sem jutnak semmire.
aug. 6. 10:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Azt mondták bedobták a kapun
aug. 6. 13:28
 3/5 anonim ***** válasza:
79%

Más meg lehet beugrott érte.

Szerintem hiába követelik ezt be kell nyelniük.

aug. 6. 13:49
 4/5 bazaltkaroly válasza:
71%
A dpd nem dob be semmit. Csak személyesen adhatják oda a csomagot.
aug. 6. 16:05
 5/5 Jól van ez így? ***** válasza:
aug. 6. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!