Hogyan kell ezt kiszámolni?
Sziasztok!Sosem voltam jó matekból, de ezt már rendesen szégyellem és dühít is! Szóval,
Nyertem tippmixen 11 ezer ft-ot.5000ft-os alaptétből 1600-et, eddig tiszta sor.Majd úgy döntöttem, hogy rakok egy másikat is szintén 5000ft-ból.Amikor elértem a nyereményemet, előtte mondtam, hogy lenne egy másik kódom is.Bemondtam a kódot, majd a hölgy odaadott 6000ft-ot.Ezt is értem nyilván azért, mert mar egyben megjátszotta nekem a következő mixet is.Amit másodjára raktam azzal 12 ezret nyerhetek tisztán.5000ből 17 ezret.De most akkor azt nem értem, hogy mennyi a tiszta haszon ha a kettőt egybe számítom?Nyertem egyszer 11 ezret, de csak 6 ezret kaptam kézbe, mivel a hölgy már levonta belőle a következő mixem alaptétjét.És ha ezzel is nyerek, akkor elvileg 23 ezer a kettőnek a nyereménye.De ez hogy jön ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!