Van olyan befektetési alap vagy trader cég vagy trader robot aki havonta a tőke 10%-át hozza?
Ne érts félre én elhiszem meg minden, hogy keresel napi 1%-ot, csak arra vagyok kíváncsi, hogy ezt te hogy érted.
Január 1-jén indulunk 5 millióval. Aznap trade-elsz, nem érdekes hogyan, legyen úgy ahogy te nagyon faszán csinálod ok? Szóval trade-elsz január 1-jén, és keresel 1%-ot.
Nap végére van 5050000 forintod. Január másodikán is trade-elsz, keresel 1%-ot. Az ugye 5050000 * 1% az már 50500. Nap végére van 5100500-ad. Január 3-án is trade-elsz, keresel 1%-ot. Az 51005 forint… ha ez így megy és ezt forgatod napi 1%-kal, akkor 5 év múlva be kell látnunk, hogy 5 millió x 1,01^1825 = 385 ezer milliárd forintod lesz, amivel tényleg a legjobban kereső magyarok között lehetsz, hiszen a teljes lakosság összvagyona is csak 100 ezer milliárd.
Vagy úgy kell érteni a napi 1%-ot, hogy minden nap 50000-t keresel, azaz egyszerű kamat?
Vagy évente négyszer csinálsz egy trade-et amivel keresel ügyletenként 4,5 milliót, és akkor az azt megelőző 90 napra “visszaosztva” jön ki neked a napi 1%?
Szóval engem a matematikája érdekel, hogy amikor azt mondod, “napi 1%” akkor mit osztottál el végül mivel. Mert ez nem mindegy, érteni szeretném mit jelent ez az eredmény, hogy egy dologról beszéljünk, ért pontosan tudjuk, hogyan összehasonlítható ez a befektetési tevékenységgel és annak hozamával. Mert annak a hozama az a kamatos kamat.
Na jó, látom nem érthető a kérdés.
Úgy látszik kétségek közt maradunk, hogy is számítja ki a “napi 1%”-ot az, aki azt állítja, hogy ez a kereskedés “hozama”.🙃
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!