Van olyan befektetési alap vagy trader cég vagy trader robot aki havonta a tőke 10%-át hozza?
19
De miért is kellene neked garantálnia bármit is? Talán szerződésben állsz vele?
Na de tényleg érdekelne mi ez az 1%.. vezesd le egy példán ne csak lepontozgass.
Január elsején vagyunk, 1 milliós indulótőkénk van, “napi 1%”-ot keresünk forexen. Mennyi zsozsónk lesz december 31-én, ha forexezésen kívül más nem mozgatja a számlaegyenlegünket?
17:28
Nem, mivel gondolom nem is vàllal semmiféle garanciàt a bold claim-ekre amit àllít a forex hantamatyi.
24
Az eredményed tőled függ. Meg attól is, hogy akarsz-e abban az évben enni, rezsit fizetni, ilyesmi.
Hogy jön a rezsi a forex eredményhez?
Egyszerűsítsük le: minden költségünket fedezzük egyéb forrásból. Van egy kereskedési számlánk. 1 milla január elsején. Te azt mondod, hogy csinálunk “napi 1%”-ot. Mit jelent ez? Mennyink lesz december 31-én? 37 milliónk? Vagy 4 milliónk?
Senki nem tudhatja, hogy neked mit jelent. Senki nem tudhatja, hogy te képes vagy-e megkeresni azt a pénzt. Én napi szinten csinálom, tizensok éve ebből élek, elég jól.
Én hiába mutatom meg neked, hogy én mit csinálok, meg hogy év végére mekkora lesz a vagyonom, attól te nem fogsz előrébb jutni. Ha nem vagy képben a témával kapcsolatban, akkor a szakkifejezéseket sem fogod érteni, amikor magyarázom hogy hogyan és miként működik ez a dolog.
Nekem nyugodtan mondhatod, hogy nem működik, csak kinevetlek.
Nem kell lehetetlenül nagy dolgokban gondolkozni, egy 5 millióval elkezdesz dolgozni, ha abból minden nap bejön csak egy icipici 1%, napi 50e, kifizeted a 15% szja-t, s máris a legjobban kereső magyarok között vagy.
Nincsenek csodák, neked sem kell ehhez csodadolgokat művelned, csak elegendő, hogyha figyelsz egy-két terméket és a napi mozgásának egy kis részét megfogod pl. egy egylotos pozícióval. (Arany, olaj, jelentősebb indexek. Ha nagyon akarod, devizák, ha trendi terméket akarsz, ezüst.)
Napi egy órával, kötetlen “munkaidővel”, ott élsz, ahol neked jólesik, nem függsz senkitől.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!