Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan kell visszaigényelni...

Hogyan kell visszaigényelni az árvaságim?

Figyelt kérdés

Felvettek egyetemre, így a júliusi és augusztusi árvaságim vissza tudom igényelni, de mégis hogyan működik ez?

Nem láttam neten semmit amit tudnék hasznosítani, hogy mégis hogyan működik ez

aug. 5. 14:47
 1/2 A kérdező kommentje:
Lehet rossz kategóriába írtam😔
aug. 5. 14:47
 2/2 anonim válasza:

Ha még nem oldódott volna meg a dolog:

Töltsd le a kapcsolódó nyomtatványok menüpont alatti 4-es dokumentumot (Tanulmányi igazolás): [link]

Ezt nyomtasd ki, vidd be a tanulmányi hivatalhoz, hogy töltsék ki a saját részüket és csatoljanak hozzá egy hallgatói jogviszony igazolást.

a dokun van egy rész, amit neked kell kitölteni, azt ne felejtsd el.

aztán menj be egy kormányablakba, ha áll valaki sorszámgépnél mondd hogy árvasági igénylés miatt vagy ott, ha nincs ott senki, azt hiszem a nyugdíj ügyinetétési kategóriához tartozik ez.

onnantól pedig az ügyintézők intézik a dolgot majd circa 3 hónap után automatikusan utolsó folyósításig visszamenően kiutalják majd a pénzt.

szept. 23. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!