Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Buktatok már el 10 ezer...

Buktatok már el 10 ezer forintot életetekben?

Figyelt kérdés
Ravettek egy h.lye meccsre, tuti jön, persze nem jött. Többet soha sem tippmixezek. Más ebből él, nekem meg még 4000 forintot se sikerült nyernem és a 10 is kuka.

júl. 31. 16:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
63%
Persze , milliókat.
júl. 31. 20:27
 12/21 anonim ***** válasza:
63%

Mi számít bukásnak? Régebben rengeteget kaparósoztam és lóttóztam, szerintem milliós nagyságrendben költöttem el ezekre, egy részét visszanyertem, de azért inkább bukás az egész.

Kriptót is vettem anno kb. 750 ezerért (ráadásul majdnem a csúcsonvolt akkor az árfolyam), igazából ez is bukta, mert nem érte el azt a szintet amin eladnám, és talán soha nem is fogja.

júl. 31. 21:09
 13/21 A kérdező kommentje:
Akkor próbáljam meg kiheverni ezt a 10 ezer bukást? Csak ágyon idegtépő...
júl. 31. 22:15
 14/21 A kérdező kommentje:
*nagyon
júl. 31. 22:15
 15/21 anonim ***** válasza:
Talán csak menni fog egy hétvégi bevásárlás árát kiheverni.
júl. 31. 22:19
 16/21 anonim ***** válasza:
Igen, úgy alakult, hogy fölöslegesen fizettem 9700 Ft bankköltséget. Ráadásul nem is véletlenül.
aug. 1. 02:06
 17/21 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdező itt konkrétan csak szerencsejátékra gondolt, ott mennyit buktatok. Én is mondhatom, hogy buktam, amikor lerobbant a kocsim és váratlan kiadás miatt 300ezret kellett fizetni.

Mixen buktam többször is 100ezret, de sok nyerő is jött, minimális minuszban vagyok, ami több, mint 10ezer.

aug. 1. 16:25
 18/21 anonim ***** válasza:

"Szerintem a kérdező itt konkrétan csak szerencsejátékra gondolt, ott mennyit buktatok"

Hát de baszki, a szerencsejáték nyilván pont arról szól, hogy elbukod amit felraksz.

aug. 1. 16:36
 19/21 anonim ***** válasza:
Ne hagyd annyiban, rakjunk egy javitott 20 ropogóssal!
aug. 2. 23:36
 20/21 anonim ***** válasza:
10ezer, ennyim még sosem vót.
aug. 3. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.