Buktatok már el 10 ezer forintot életetekben?
Mi számít bukásnak? Régebben rengeteget kaparósoztam és lóttóztam, szerintem milliós nagyságrendben költöttem el ezekre, egy részét visszanyertem, de azért inkább bukás az egész.
Kriptót is vettem anno kb. 750 ezerért (ráadásul majdnem a csúcsonvolt akkor az árfolyam), igazából ez is bukta, mert nem érte el azt a szintet amin eladnám, és talán soha nem is fogja.
Szerintem a kérdező itt konkrétan csak szerencsejátékra gondolt, ott mennyit buktatok. Én is mondhatom, hogy buktam, amikor lerobbant a kocsim és váratlan kiadás miatt 300ezret kellett fizetni.
Mixen buktam többször is 100ezret, de sok nyerő is jött, minimális minuszban vagyok, ami több, mint 10ezer.
"Szerintem a kérdező itt konkrétan csak szerencsejátékra gondolt, ott mennyit buktatok"
Hát de baszki, a szerencsejáték nyilván pont arról szól, hogy elbukod amit felraksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!