10-20 Millió Forinttal mit lehet kezdeni, mibe érdemes fektetni?
"nem sok, mondhatni kis pénzösszeg. De ahhoz sok, hogy csak eltapsolja, elköltse az ember"
Az teljesen egyéni, kinek mi a sok vagy kevés.
Én magamat és egy lakást tartok fenn, nekem egy hónap költsége 120 000 Ft, tehát mondjuk 17 M az 12 évi megélhetés = 12 évi szabadidő, csak az a feladat, értékén kell tartani - és akkor még hozamról nem is beszélünk, amit szintén elő lehet állítani, hiszen a 12 év alatt ráér az ember tanulni a befektetésekről.
Más meg 1-3 év alatt eltapsolná a kisállataira, motorjaira, autóbérlésre, hajózásra, utazgatásra, stb., bármire, mert nem számol, nem nézi, hogy jóáras legyen, impulzusvásárló, stb.
2: Nem, nincs.
Pest közepén lakom.
Egyszerűen nézem az árakat, ennyi.
Nem bankolok például, előfizetésem semmi nincs.
12: "életmódváltás előtt felhalmozott ruhatár"
Már nem vagyok növésben.:)
Legutóbb kínaiban vettem egy félcipőt 7000 Ft-ért, ez 2 éve volt.
Előtte 2,5 évvel meg egy nyári papucsot aDeichmannban 5000-ért.
Vettem egy 12 000 Ft-os ruhát a Reserved-ben 10 hónapja, de egyszer se volt rajtam.
Ezen kívül 1 pár zoknit vettem, meg bugyikat.
Nem járok sehova, ezért nem hordok semmit.
Amikor munkába jártam, sokkal több költségem volt ruhára, élelmiszerre.
12: Ja, vettem a CREAM-ben 2 nyári ruhát júniusban. Kb. 2-2500 Ft volt darabja. Az egyiket minden nap hordom, a másik egyszer volt rajtam. Meg ugyanott egy pólót, azt még nem hordtam.
Még egy hosszú szoknyát és 4-5 pólót szoktam hordani utcára az elmúlt hónapokban, a szoknyát egy ruhából varrtam, és kb. 18 éve vettem, a pólókat kb. 6-16 éve vettem, és még 2-3 db olyan is van, amit az utóbbi 3-4 évben vettem, olyan 800-1100 Ft körül voltak, de egy olyan is van, ami 500 Ft volt.
Jó, oké. Ennyi erővel jöhetne valaki hogy ő meg börtönben van, így 0 Ft a megélhetési költsége.
Valóban, egy saját lakásban 4 fal között el lehet vegetálni 120 ezerből, főleg női testmérettel és anyagcserével.
17: Nem, nem lehet semmit csinálni 15-20 millió forinttal. Az emberi történelemben te vagy az első, aki ebbe a helyzetbe kerül, és fölmerül benne ez a kérdés.
Ez egy annyira egyedi és szokatlan szituáció, hogy nem született még a témában 25682 cikk, blogposzt, kérdés, válasz. Neked kell törnöd az utat az ismeretlenbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!