Temuról általános vélemény?
Olcsó
Hetekbe telik
Valami gyenge valami jó minőség
Teljesen változó.
Úgymond "komoly" dolgokat nem szabad venni. Főleg elektronikai eszközöket nem. Pl power bankra ráírják, hogy 50.000 mah, közben meg 5000 mah sincs.
Ruhát, cipőt sem szabad venni.
Sem más textilt. Törölköző, szőnyeg, stb.
De akkor mit?
Én alapvetően "kacatokat" veszek.
Pl. agyon volt reklámozva a cseresznye alakú WC kefe. Na pl azt rendeltem és teljesen oké, azt kaptam amit vártam.
De rendeltem macska gőzölőt, alomlapátot, ablakpucolót (az is teljesen jó) ilyen kis izét amivel a telefon töltő csatlakozóját lehet pucolni, hát szóval ilyen kis kacatokat amit egy "50 centes" boltban megtalálsz.
Azokat lehet.
Rendeltem már szúnyoghálót (ez volt az egyetlen dolog amivel megszívtam mert rettenet gagyi volt és kb 3 nap alatt szét is esett)
Tésztaszűrőt, wc guriga tartót.
Hát na csak a fantázia szab határt.
De mint mondtam: komoly dolgokat ne vegyél!
Eddig 2x rendeltem a Temuról.
Egyszer egy autós mobiltelefon tartót 2500-ért. Szétesett 2 nap múlva.
Utána pedig egy M-es pólót. Első mosásban mindent összefogott, annyira eleresztette a színét, és egyébként is szűk volt nekem.
Nekem ennyi pont elég, inkább fizetek többet, de normális cuccok legyenek.
Én most rendeltem megint egy adag "kacatot"
Wc kefét, ilyen kis műanyag dugót telefonra a töltőcsatlakozóra hogy ne menjen bele a por meg egyéb kicsi szemét, kábeltendezőket több méretben, kerékpár kulacsot, kerékpár prizmákat, egyéb apró kerékpár kiegészítőt, polarizált szemüveget ami nappal napszemcsi, de elvileg éjjel is hordható akkor meg az éjszakai látást javítja - hát erre leszek a legjobban kíváncsi, ha ideért a cucc, majd írok, hogy milyen.
Na, megjött a csomag amiben a "poalrizált" szemüveg volt.
Hát mondanom sem kell, nagyon gagyi 🤣🤣
De hát ugye nem is vártam mást 600 forintért :D
Nyilván semmivel nem látsz vele jobban éjszaka.
Uv-ra nem sötétedik, sőt egyáltalan nem változtatja a színét, egyszerű világosszürke színe van.
Persze 99% volt rá a valószínűsége hogy gagyi.
Egy igazi uv szűrős, uv-re sötétedő napszemüveg ami egyben polarizált is tehát éjszaka valóban jobban látsz, az 5-10 ezer ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!