Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kinek mi a véleménye a laptop...

Kinek mi a véleménye a laptop márkáról, melyik a kedvence, melyik márkát ajánljátok? Általánosságban véve, persze.

Figyelt kérdés
Ezek közül: Samsung, Acer, Asus, MSI, Dell, Lenovo, Toshiba

2012. aug. 2. 12:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem van egy ASUS K73SV laptopom, meg vagyok vele elégedve nekem ez a kedvenc márkám laptopban.
2012. aug. 2. 13:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki másra esküszik.

Nekem volt Toshibam, soha semmi baj nem volt vele és több, mint 3 év után is úgy néz ki mint az új, bírja a strapát.

Sok ismerősöm vett lenovot, acert (most én is épp ilyet használok) ezekkel sincs semmi baj.

A Samsungra szintén azt mondják, hogy nem rossz, bár nem olyan régóta lehet kapni.

Illetve mostanában a fujitsu is jön felfelé a minőségi listán. (A régi fuitsu-siemens vacak volt.)

MSI nem rossz, meg a Dell sem, bár ez utóbbiból az Inspiron olcsó és mégis erős, viszont sok panasz van rá, hogy nagyon melegedik, emiatt inkább a "jobbakat" (pl vostro-t) szokták ajánlani.

Na meg a listán a HP sem szerepel, amivel szintén mondjuk kisebb-nagyobb gondok voltak/vannak.

De persze minden gyártónál vannak erősebb/gyengébb szériák, illetve akár egy-egy típuson belül is lehetnek eltérő minőségű termékek.

Amit általánosságban lehet mondani talán, hogy amire 2, de inkább 3 év garanciát vállal a gyártó, azzal nagy baj nem lehet.

2012. aug. 2. 13:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Ja igen az Acer és Lenovo mellé akartam még az Asus-t is írni, hogy megbízható és nincs vele gond általában.
2012. aug. 2. 13:20
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, ment a "zöld kéz" !
2012. aug. 2. 13:21
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem meg szervizesek mondták, mostanában inkább az árkategória ami ad valami garanciát. Ha olcsó, tök mindegy milyen márka...

De a DELL 3 éves garija nem rossz.

2012. aug. 2. 14:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Asus,Dell XPS nekem xps-em volt
2012. aug. 2. 14:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy régi DELL-em, jól bírja még most is a strapát, de újítottam HP-ra, aminek az egyetlen problémája talán a melegedés, de egy hűtőpaddal ezt is ki lehet küszöbölni :)
2012. aug. 3. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!