Kinek mi a véleménye a laptop márkáról, melyik a kedvence, melyik márkát ajánljátok? Általánosságban véve, persze.
Mindenki másra esküszik.
Nekem volt Toshibam, soha semmi baj nem volt vele és több, mint 3 év után is úgy néz ki mint az új, bírja a strapát.
Sok ismerősöm vett lenovot, acert (most én is épp ilyet használok) ezekkel sincs semmi baj.
A Samsungra szintén azt mondják, hogy nem rossz, bár nem olyan régóta lehet kapni.
Illetve mostanában a fujitsu is jön felfelé a minőségi listán. (A régi fuitsu-siemens vacak volt.)
MSI nem rossz, meg a Dell sem, bár ez utóbbiból az Inspiron olcsó és mégis erős, viszont sok panasz van rá, hogy nagyon melegedik, emiatt inkább a "jobbakat" (pl vostro-t) szokták ajánlani.
Na meg a listán a HP sem szerepel, amivel szintén mondjuk kisebb-nagyobb gondok voltak/vannak.
De persze minden gyártónál vannak erősebb/gyengébb szériák, illetve akár egy-egy típuson belül is lehetnek eltérő minőségű termékek.
Amit általánosságban lehet mondani talán, hogy amire 2, de inkább 3 év garanciát vállal a gyártó, azzal nagy baj nem lehet.
Nekem meg szervizesek mondták, mostanában inkább az árkategória ami ad valami garanciát. Ha olcsó, tök mindegy milyen márka...
De a DELL 3 éves garija nem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!