Nagyobb összeg költésének racionalizálása? Hogy ne fájjon, hogy a vagyonom fele albérletre megy el?
Na akkor csak kaptal kolis szobat?
Meg mindig aktualis a masik kerdesedre adott valasz: ennyi penzel hatalmas kockazat elindulni.
Mennyi ido amig meg garantaltan tied lesz a szoba?
Magyarok mindenutt vannak, igy kapsz helyi magyar csoportot facen, kolis csoportot, esetleg redditen is talalsz informaciot. Erdeklodj a kiadasok felol, kozlekedes, kaja, telefon/mobilnet, esetleg mas szamla.
Nem tudod elore hogy mikor lesz melod, mennyit fizet, milyen segely kapsz.
Ha fel millad marad, meg az is apropenz es hetek alatt elfogy odakinn. Ha nem tudsz tobb penzt szerezni, vagy kint BIZTOSRA!!! menni (bar ugye tudjuk nincs olyan hogy biztosra biztos), en inkabb megprobalnek egy evet halasztani, es legalabb megtriplazni a jelenlegi penzed. Hidd el, szukseged lesz ra.
10: Hogy vettek fel? Kiutaztál felvételizni?
Ösztöndíjat nem kaphatsz?
10: És mért nem hívod fel az egyetemet?
A honlapon is bizonyára van erről tájékoztatás.
Kolit mért nem kapsz?
Nem tudom meddig tarthatom meg a foglalást #13. Nem nagyon akarok magyarokkal beszélgetni, van egy helyi svéd haverom aki amint kimegyek tud segíteni, de eléggé elfoglalt és nem mindig van ideje/ereje segíteni. Amit láttam, csak akkor jár segély, ha minimum 10 óra/hét diákmunkát vállalok. Hát nem tudom mennyire akarom húzni/halasztani, így is már rég megért az elkötlözésem itthonról.
#14 Hasonló oldalon mint a felvi.hu, csak az adott országén.
#15 Nincs rendes kolija az egyetemnek, ez ilyen privát tulajdonú koli.
Ezt nem értem! A felvi.hu-n nem lehet felvételizni...
Ja, a koli kerül ennyibe?
Te jó ég!
Az egyetem oldalán nincsen olyan, hogy szociális segély kérelem, ösztöndíjkérelem?....
Akkor telefonálnod kell az egyetemre ezek miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!