Futár nem hozta a csomagot de azt írja kiszállítva?
Figyelt kérdés
Az Emagról rendeltem egy 50 ezer forintos aitfryert. Ma kellett volna hozza a posta, de nem hozta. Időintervallumnak 8-07 órát adtak meg :)
Vártam egész nap itthon home office-ban de senki se hívott még eddig és nem jött. Most rámentem a csomagkövetésre és 9 órakor kiszállítottra változott a státusz. Ez hogy lehet? Teljesen felháborító! Járt már valaki így? Mit lehet tenni? Várjam meg az 5 órát hátha megjelenik?
júl. 4. 13:54
1/7 A kérdező kommentje:
*8-17 időintervallum
júl. 4. 13:55
2/7 anonim válasza:
Futár száma nem volt az emailben? Vagy szoktak azt hiszem smst is küldeni
3/7 anonim válasza:
Nézd meg, nincs-e a kapuban vagy a környékén - a futár az elsö ajtóig kell, hogy szállítson, ez legtöbbször a kapu, nem a lakásajtó.
Másodszor kérdezd meg a szomszédokat, lehet, hogy oda adta be, ha nem nyitottál ajtót vagy nem vetted fel a telefont.
Jelezd a futárszolgálatnál, hoyg problémád van
4/7 A kérdező kommentje:
Futár nem vette fel a telefont, biztosan nem volt itt, itthon voltam. De most olvasom hogy probléma van az emaggal az elmúlt időben,számos ilyen eset történt....
júl. 4. 14:43
5/7 anonim válasza:
Sajnos nem az emaggal van probléma, hanem a nyomi postával. Én ezért kérek mindent automatába, illetve ha csak posta/MPl van , akkor máshonnan vásárolok. Nekem is játszott ilyen a posta úgy, hogy én munkahelyre kértem, ahol többen vagyunk, tehát ha valóban bejött volna akkor is talál itt valakit, ha én nem vagyok itt. Aztán simán beadta a postára, hogy majd mehetek érte holnaptól. Én tettem egy hivatalos panaszt, arra kaptam egy semmitmondó választ, a cuccomat összeszedtem a postán és azóta kerülöm a szolgáltatásukat, mint a leprást
7/7 anonim válasza:
A vámolandó árunál szokott ez lenni, amíg nem fizeted be neten a 399Ft-ot, vagy személyesen a 799Ft-ot a postán marad a csomagod 2 hétig, utána meg szabály szerint kidobják (szerintem nem a kukába, hanem hazaviszik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!