PCX aruhazbol geposszerakas kiszallitva?
Jól összerakják a gépet, de a szállítás egy másik cég végzi. Tulajdonképpen nincs mitől félni. Amikor átveszed a gépet mindig vizsgáld meg h nem sérült-e, mert ha csak utólag derül ki h szállítás során történt valami, akkor azért nem vállalnak felelősséget, erre még ők is figyelmeztetnek!
2016. nov. 20. 20:14
2/11 A kérdező kommentje:
Utána bele lehet nyúlni a gépbe?vagy hogy adják a garanciát erre?mennyi a szallitasi idő?
2 eset van:
1. Egy előre összerakott gépet veszel tőlük és arra kapsz X év garanciát, és nem nyúlhatsz bele
2. Te választod ki h mit tegyenek a gépbe, és olyankor alkatrészenként kapod meg a garit. Tehát olyan mintha külön vetted volna meg az alkatrészeket, csak ők rakják össze neked 5k forintért, és bele tudsz nyúlni a gépbe.
* Belenyúlás alatt arra gondolok, hogy alkatrészeket cserélhetsz gari vesztés nélkül
2016. nov. 20. 20:20
4/11 anonim válasza:
Szia! Tavaj rendeltem tőlük (megbántam de nem az ő hibájukból). Ha 13:00ig adod le a rendelést , a következő munkanapom már jön is a géped, futárral külön egyeztess hogy mikor jöjjön. Alkatrészenkénti garancia van, belenyúlhatsz a gépbe kitakarítani stb, csak a matrica ne sérüljön meg (nincsen matrica a gépházon értelemszerűen).
2016. nov. 20. 20:21
Miért bántad meg? Mi történt? Kíváncsi vagyok :)
2016. nov. 20. 20:22
6/11 anonim válasza:
Vettem egy gépet, első naptól kezdve lefagy random. 2015 július végén ment garira, visszakaptam szeptember elején lecserélt táppal, ugyan úgy hibás. Próbálgattam minden stb, rájöttem játék közben nem fagy le. Gondoltam játszok vele tovább, most 1 hete már be se kapcsol, elküldtem gariztatni ismételten most pedig várok a csodára.
2016. nov. 20. 20:27
Ja, hát igen, ez tényleg nem az ő hibájuk :/
2016. nov. 20. 20:28
8/11 A kérdező kommentje:
3.válaszoló igen erre gondoltam én is hogy alkatreszenkenti rendelés plusz 5000ft össze szerelés!Köszönöm a válaszokat megy a Zöld!
9/11 anonim válasza:
Az viszont egy kicsit aggasztó, hogy nem tudták megjavítani, de ha jó gépet veszel eleinte nem kell gariztatni :D
2016. nov. 20. 20:31
Én PCX-ről vettem gépet 2 éve, semmi gondja nincs, mondjuk nem is a csóró minőséget XD (+ magam raktam össze).
Ha összerakatod, akkor alkatrészekre kapod a garit (ami szerintem jobb).
Amikor kihozzák azért szedd le az oldalát, néha csak ide-oda feldobálnak kábelt, nem rögzítik le kötegelővel (hátsó ventinél láttam ilyet belelógott a kábele).
2016. nov. 20. 20:58
További kérdések: