Novemberben rendeltem az ebay oldalról egy csomagot, ami november 15-én megérkezett Magyarországra, azóta viszont nem lett kiszállítva. Érdemes megkérdezni a postát, hogy mi a fene van?
Először is: Nem lepődtem meg, mert Magyarországon szinte minden szar, szóval a postaszolgálat is természetesen az.
A kérdésem viszont az, hogy számon kérhetem-e rajtuk, hogy mi a fene tart 1 hónapig egy csomag kiszállításában, és hogy merre van a csomag?
Postai fizuból nehéz megélni, a rendszer része a dézsma.Akárcsak a reptéren a böröndtolvajlás is rendszerszintű beépített opció.De ha az ország vezetői is..,na de ez nem az a téma.
Szóval ne idegesked a kínai barátainkban jobban megbízhatsz, írj nekik egy levelet, hogy lejárt a határidő csomag nincs,szomorú vagy , hoci vissza pénz fizető palival.
Kérd vissza a pénzed, de nem biztos, hogy nem érkezik meg. Nem mindig pontos az az útvonal. Én is több száz rendelésen vagyok túl (eBay, aliexpress vegyesen), elég jó a küldemények megérkezési aránya, nagyon kevés az összes rendeléshez az, ami nem érkezett meg (és van, amit nem is a saját címemre kértem, hanem ismerősnek, rokonnak). Van, ami nagyon gyorsan itt van, pedig az útvonal még azt jelzi, hogy el sem hagyta a kiindulóországot, és van, ami akár két hónapot is utazik, bár elvileg már Magyarországon kellene lennie, ez a hosszabb szállítás különösen igaz november közepétől az ünnepi időszakra, most amúgy is feltorlódnak a csomagok, nem csak külföldről, de országon belül is, a futárcégek és a csomagpontok is tele vannak.
Én azt szoktam csinálni, hogy megvárom azt a max. határidőt, ameddig visszakérhetem a pénzem, ha addig nem érkezik meg, akkor pedig visszakérem a pénzem. Eddig még mindig visszautalták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!