Milyen kripto pénztárcát ajánlanátok bitcoin mastercardra történő kiutalásához?
Figyelt kérdés
Bitcoint akarnak nekem küldeni, amit én mastercardra akarok kiutalni. Melyik kripto tárca tud most mastercardra utalni? Binancen talán ez a kiutalásfajta most nem működik.jún. 18. 16:57
1/6 anonim válasza:
A Binance nem kriptotárca hanem egy tőzsde aminek értelemeszerűen van spot-on tárcája. Egy sima tárcából csak kriptót tudsz utalni tárcából tárcába.
Amúgy a múltkori ilyen zagyva kérdést is te írtad ki ugye?
2/6 anonim válasza:
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm Neked, hogy érdemben hozzászóltál a témához. #-be betettem a tőzsdét is, hogy az ilyen okosok, mint Te is megtalálják a kérdést. Ha már ennyire tájékozott vagy, azért elvárnám Tőled, hogy a vesszőket a hozzászólásodban a megfelelő helyen és időben használd.
Az előző teljesen ostoba kérdést nem én tettem fel, de úgy látom oda is sikerült beböfögni a tutit.
jún. 18. 20:59
4/6 anonim válasza:
Latom megjottek az uj kriptosok, sajnos nem okosabb az uj nemzedek... Kriptot nem tudsz bankkartyara utalni....
5/6 A kérdező kommentje:
Úgy értem, BTC=>Fiat EUR=>Mastercard
Ez régebben Binancen is lehetséges volt, ha minden igaz, csak mostanában nem.
jún. 19. 20:41
6/6 varlamov válasza:
Én is erre a kérdésre várnám a választ. Gondolom, te is külföldi betről utalnál ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!